עוגת האוכל של השטן עם ציפוי פאדג'שוקולד
עוגת האוכל של השטן עם ציפוי שוקולד פאדג'עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו ביצים, מים, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה די גרוע. נסו "שכבה עליונה" עוגת האוכל של השטן עם שמנת חמוצה-ציפוי פאדג, עוגת האוכל של השטן עם ציפוי שוקולד קרמי, ו עוגת שכבות האוכל של השטן עם ציפוי קרם חמאה שוקולד מוקצף (מתכונים דומים).
הוראות
במיקרוגל, ממיסים שוקולד; מערבבים עד חלקה. הניחו בצד. בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר חום עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים וניל ושוקולד מומס.
שלב את הקמח, הסודה לשתיה, המלח ואבקת האפייה; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם מים ושמנת חמוצה.
מעבירים לשני 9 אינץ ' משומנים ומקומחים. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
לציפוי, בסיר כבד קטן, ממיסים חמאה ושוקולד על אש נמוכה.
מסירים מהאש; מצננים 5 דקות. בקערה גדולה מקציפים את הסוכר, החלב והווניל של הקונדיטורים לתערובת אחידה. מקציפים בהדרגה תערובת שוקולד עד שהציפוי בהיר ואוורירי.
מורחים בין שכבות ומעל העליון ואת הצדדים של העוגה. מקררים שאריות.