סירופ מייפל מעושן בייקון
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו בייקון סירופ מייפל מעושן. מתאים ל-1 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב וידידותי ל-fodmap מכיל 34943 קלוריות , 594 גרם חלבון ו -3367 גרם שומן למנה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו-50 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו סוכר חום, נתרן חנקתי, תערובת ריפוי על בסיס סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 66% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פופקורן עם שומן בייקון, בייקון ומייפל , שיבולת שועל עם סירופ בייקון ומייפל , ופנקייקים עם סירופ בייקון ומייפל .
הוראות
יוצקים מים, נתרן חנקתי, מלח מרפא, מלח גס, סוכר חום וסירופ מייפל לקומקום גדול. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ומבשלים 10 עד 15 דקות עד שהכל נמס היטב.
יוצקים מי מלח לתוך דלי פלסטיק של 5 ליטר ומצננים לטמפרטורת החדר, 6 עד 8 שעות.
השאר את העור על בטן החזיר, חתוך כנגד הגרגר ל-4 עד 6 לוחות כך שיתאימו בתוך הדלי, ובתוך המעשנת שלך.
מניחים לתוך דלי התמלחת, ושוקלים עם כוס או כלי קרמיקה כדי לשמור על בשר החזיר שקוע. מכסים ומקררים למשך 5 עד 7 ימים, מסדרים מחדש את החזיר במי מלח מדי יום.
ביום העישון, הסר את בשר החזיר מהמלח ושטוף היטב תחת מים זורמים קרים, שפשוף כדי להסיר את כל המלח החיצוני. לייבש את החתיכות ולהניח על מדפי עישון. הניחו לנתחי בשר חזיר לעמוד, רצוי מתחת למאוורר, עד שפני הבשר מתייבשים במקצת ומבריקים במיוחד, 1 עד 3 שעות תלוי במחזור האוויר.
עשן לוחות בטן חזיר באמצעות עץ לבחירתך בטמפרטורה של 90 עד 110 מעלות פרנהייט (32 עד 43 מעלות צלזיוס) למשך 8 עד 12 שעות.
מסירים את הקליפה לפני החיתוך.