עוגת האפרסק של הגברת
מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 674 קלוריות. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.06 דולר למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו טעם שקדים, להתיז מים חמים, אפרסקים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 28%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו הגברת והבנים סנדלר אפרסק, עוגת אפרסק, ו עוגת אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
להכנת העוגות, מערבבים את הטעם של הביסקוויק, הסוכר, החלב, החמאה והשקדים בקערה בגודל בינוני ויוצקים ל -12 תבניות מאפינס משומנות היטב.
אופים 15 עד 20 דקות עד לסיום ומוציאים מהתנור. מצננים 5 דקות וקופצים מהמחבתות.
מקלפים, ליבה ופורסים את האפרסקים. מפזרים מיד פירות טריים כדי למנוע מאפרסקים להחשיך.
הוסיפו נתז מים חמים לאפרסקים כדי להרטיב. מערבבים את הסוכר לאפרסקים, מכסים ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.
בקערת ערבוב גדולה או במיקסר, משלבים את השמנת הכבדה והסוכר, ומציפים עד שהפסגות מתחילות להיווצר.
כדי לשרת, לפצל את הביסקוויט ב 1/2 ומניחים תחתית 1/2 על צלחת. למעלה עם 1 סקופ של גלידת וניל, יוצקים אפרסקים טריים וסירופ על גבי, ומניחים חצי העליון של ביסקוויט על גלידה ופירות. מצקת אפרסקים טריים יותר על גבי ולסיים עם בובה של קצפת.