גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, קפה, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת הגבינה עם השוקולד האפלה ביותר, עוגיות אספרסו שוקולד העמוק ביותר, ו עוגת קרפ שוקולד כהה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס מחבת springform בקוטר 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
עבור הקרום: במעבד מזון, לטחון את העוגיות עד הקרקע דק. מערבבים את הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים את החמאה המומסת ואת התהליך עד מעורבב היטב; זה צריך להיות עקביות של חול רטוב. לחץ על הפירורים באופן שווה על החלק התחתון (לא הצדדים) של המחבת מוכן. (או פשוט מניחים את תערובת פירור העוגייה-סוכר במחבת, יוצקים את החמאה המומסת ומשלבים.) לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון של המחבת ואופים רק עד סט, על 7 דקות. אפשר לו להתקרר בעת הכנת המילוי.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
מניחים את השוקולד בקערת מיקרוגל בטוחה וחום עד נמס, 2 עד 3 דקות, ערבוב כל דקה עד השוקולד נמס לחלוטין. בקערה בינונית, לטאטא את הסוכר ואת אבקת קקאו יחד, להחליק את כל גושים של אבקת קקאו. במערבל לעמוד, להכות את גבינת שמנת עד אור ורך, על 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את תערובת אבקת סוכר-קקאו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את גרידת התפוזים, מכינים קפה או אבקת אספרסו בשלב זה, אם משתמשים. לנצח עד משולב באופן מלא, גירוד למטה הצדדים והתחתון עם מגרדת גומי בעת הצורך. תערובת בביצים, 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
גרידה כתומה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייה
3
מערבבים בשוקולד הפושר ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
4
יוצקים את המילוי על קרום מקורר, הקש על המחבת על גבי השולחן כדי להסיר את כל כיסי אוויר, ולאחר מכן להחליק את החלק העליון כדי אפילו החוצה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
אופים עד המרכז הוא פשוט להגדיר (jiggles כמו ג ' לטין להגדיר) ונראה פשוט יבש, על 1 שעה 10 דקות, סיבוב באמצע הדרך. מגניב 5 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של העוגה כדי לשחרר, אבל לא להסיר מן המחבת springform. צ ' יל העוגה במקרר הלילה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
עבור זיגוג: מערבבים את השמנת הכבדה, שוקולד קצוץ, דבש והכינו קפה בסיר כבד, בינוני על אש נמוכה עד חלקה. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לב
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
רוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
יוצקים מעל מרכז עוגת הגבינה, מתפשטים ל בתוך 1/2 אינץ ' של קצה עוגת הגבינה וממלאים כל סדקים. צמרמורת עד ציפוי מוגדר, על 1 שעה.
8
תעביר את עוגת הגבינה למגש ותשחרר אותה מהמחבת של ספרינגפורם.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
9
מגישים קר, או לאפשר לבוא לטמפרטורת החדר, על 2 שעות.