עוגת הגבינה של מרי
עוגת הגבינה של מרי דורשת 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1015 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 78 גרם שומן. . גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, שמנת, פירורי קרקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרי מבושל: באר בלאדי מרי, הכי טוב בלאדי מרי ולעשות בר בלאדי מרי משלך, ו עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר.
הוראות
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). In a medium bowl, mix graham cracker crumbs, 1/4 cup sugar and margarine until well blended . Press mixture into a 9 inch springform pan.
In a large bowl, beat cream cheese with sugar until smooth. In a separate bowl, combine cream, flour, eggs, lemon juice and vanilla. Beat together, and then pour into cream cheese mixture.
Pour filling into prepared graham cracker crust.
Bake in the preheated oven for 65 minutes. Turn off oven, and cool cake in oven for 30 minutes. Prop door open and cool in oven for an additional 30 minutes.
Remove from oven and cool completely. Refrigerate for as long as possible before serving.