עוגת הגבינה של קרם דה מנתה
עוגת הגבינה של קרם דה מנתה דורשת בערך 9 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 592 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, קצפת, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה עם קרם דה מנתה, עוגת גבינה עם קרם דה מנתה, ו עוגת הגבינה של קרם דה מנתה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 177°. לעטוף מחוץ לתחתית בצד של מחבת springform 9 אינץ ' עם רדיד חובה כבדה כדי למנוע דולף. ריסוס בתוך החלק התחתון של המחבת עם ספריי בישול.
מקום 16 של העוגיות בשקית פלסטיק גדולה לאחסון מזון; שקית חותם למחוץ עם מערוך. לחץ 1 1/2 כוסות פירורי עוגיות בתחתית מחבת.
אופים 10 עד 12 דקות או עד סט. להפחית את טמפרטורת התנור ל 300°f. קרום מגניב 10 דקות.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וסוכר עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה. הכה בביצים, אחד בכל פעם, רק עד מעורבב. מקציפים 3/4 כוס שמנת, קרם דה menthe ואת צבע מזון רק עד מעורבב.
אופים 60 עד 65 דקות או עד קצה עוגת הגבינה מוגדר לפחות 2 אינץ ' מקצה המחבת אבל המרכז עדיין מתנועע מעט. כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'.
בואו עוגת גבינה להישאר בתנור 30 דקות. הפעל מרית מתכת קטנה סביב קצה המחבת כדי לשחרר עוגת גבינה. מגניב במחבת על מדף קירור 30 דקות. מקררים לפחות 6 שעות או לילה.
הפעל מרית מתכת קטנה סביב קצה המחבת; להסיר בזהירות את הצד של המחבת.
מניחים שבבי שוקולד בקערה קטנה חסינת חום. בכוס מדידה למיקרוגל 1 כוס, מיקרוגל 1/3 כוס שמנת על גבוה על 1 דקה או עד חם.
יוצקים על שוקולד צ ' יפס.
בואו לעמוד 2 דקות; מערבבים עד חלקה.
מורחים זיגוג על עוגת גבינה. למחוץ גס הנותרים 8 עוגיות; מפזרים על עוגת גבינה. חנות מכוסה במקרר.