עוגת הדלעת האולטימטיבית עם ציפוי חמוציות פריך
פאי הדלעת האולטימטיבי עם ציפוי חמוציות פריך דורש על 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך עוגיות אמרטו, אגוז מוסקט, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת בטטה עם ציפוי חמוציות פריך, עוגת קיץ "דלעת" עם ציפוי פקאן פריך (טבעוני), ו עוגת זנגביל עם ציפוי פריך (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הפוך את המאפה: לשלב את הקמח, סוכר, ומלח בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עם בלנדר מאפה או את הידיים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
יוצקים את מי הקרח ומעבידים אותם כדי לקשור את הבצק עד שהוא מחזיק יחד מבלי להיות רטוב או דביק מדי. לסחוט כמות קטנה יחד, אם הוא מתפורר, להוסיף עוד מי קרח, 1 כפית בכל פעם. יוצרים את הבצק לכדור, עוטפים אותו בניילון נצמד, ומקררים אותו לפחות 30 דקות.
מפזרים את הדלפק ואת סיכה מתגלגל בקלילות עם קמח.
מגלגלים את הבצק לתוך מעגל 10 אינץ'. בזהירות לגלגל את הבצק על הסיכה ולהניח אותו בתוך מחבת פאי 9 אינץ'. לחץ על הבצק בחוזקה לתוך הקרקעית והצדדים כך שהוא מתאים בחוזקה. חותכים את הבצק העודף סביב השפה וצובטים את הקצוות כדי ליצור גבול.
מניחים את הקרום על מחבת גיליון לתפוס כל נשפך. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן למלא.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
מילוי: מחית את הדלעת במעבד מזון עם החמאה וקמצוץ מלח. מידה 1 1/2 פירה כוסות לתוך קערה. בקערה אחרת לנצח את הביצים וסוכר עד הסוכר נמס.
מוסיפים את הביצים למחית הדלעת ומקציפים היטב.
מוסיפים את השמנת, הקינמון, אגוז מוסקט ומערבבים היטב לשלב.
יוצקים את התערובת לתוך קליפת העוגה, ומניחים על המדף התחתון של התנור.
מברישים את הבצק עם הביצה המוכה.
אופים עד העוגה מוגדר אבל עדיין מתנועע מעט, 45 עד 50 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר לו להתקרר.
בינתיים, לשים את הפקאן על תבנית אפייה ולאפות אותם עם העוגה במשך כ -10 דקות כדי טוסט אותם.
הוציאו אותם מהתנור והניחו להם להתקרר. להפשיר את חמוציות במסננת להגדיר מעל קערה כדי לתפוס את הנוזל.
שים את העוגיות, פקאן, חמוציות לתוך מעבד מזון דופק אותם כמה פעמים עד שהם קצוצים גס.
מפזרים את ציפוי באופן שווה על העוגה מקורר ומגישים מיד. מקררים שאריות.