קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

עוגת הדלעת האולטימטיבית עם ציפוי חמוציות פריך

עוגת הדלעת האולטימטיבית עם ציפוי חמוציות פריך
פאי הדלעת האולטימטיבי עם ציפוי חמוציות פריך דורש על 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך עוגיות אמרטו, אגוז מוסקט, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת בטטה עם ציפוי חמוציות פריך, עוגת קיץ "דלעת" עם ציפוי פקאן פריך (טבעוני), ו עוגת זנגביל עם ציפוי פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הפוך את המאפה: לשלב את הקמח, סוכר, ומלח בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מוסיפים את החמאה ומערבבים עם בלנדר מאפה או את הידיים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
יוצקים את מי הקרח ומעבידים אותם כדי לקשור את הבצק עד שהוא מחזיק יחד מבלי להיות רטוב או דביק מדי. לסחוט כמות קטנה יחד, אם הוא מתפורר, להוסיף עוד מי קרח, 1 כפית בכל פעם. יוצרים את הבצק לכדור, עוטפים אותו בניילון נצמד, ומקררים אותו לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
מפזרים את הדלפק ואת סיכה מתגלגל בקלילות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
6
מגלגלים את הבצק לתוך מעגל 10 אינץ'. בזהירות לגלגל את הבצק על הסיכה ולהניח אותו בתוך מחבת פאי 9 אינץ'. לחץ על הבצק בחוזקה לתוך הקרקעית והצדדים כך שהוא מתאים בחוזקה. חותכים את הבצק העודף סביב השפה וצובטים את הקצוות כדי ליצור גבול.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
7
מניחים את הקרום על מחבת גיליון לתפוס כל נשפך. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן למלא.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מילוי: מחית את הדלעת במעבד מזון עם החמאה וקמצוץ מלח. מידה 1 1/2 פירה כוסות לתוך קערה. בקערה אחרת לנצח את הביצים וסוכר עד הסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
10
מוסיפים את הביצים למחית הדלעת ומקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
מוסיפים את השמנת, הקינמון, אגוז מוסקט ומערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
קרםקרם
12
יוצקים את התערובת לתוך קליפת העוגה, ומניחים על המדף התחתון של התנור.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מברישים את הבצק עם הביצה המוכה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
14
אופים עד העוגה מוגדר אבל עדיין מתנועע מעט, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
הסר מהתנור ולאפשר לו להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
בינתיים, לשים את הפקאן על תבנית אפייה ולאפות אותם עם העוגה במשך כ -10 דקות כדי טוסט אותם.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
17
הוציאו אותם מהתנור והניחו להם להתקרר. להפשיר את חמוציות במסננת להגדיר מעל קערה כדי לתפוס את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
תנורתנור
18
שים את העוגיות, פקאן, חמוציות לתוך מעבד מזון דופק אותם כמה פעמים עד שהם קצוצים גס.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
עוגיותעוגיות
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
19
מפזרים את ציפוי באופן שווה על העוגה מקורר ומגישים מיד. מקררים שאריות.
20
צילום: סטיב ג ' ירלט