עוגת הדר ערמומית
עוגת הדר ערמומית עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, חלב, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת תה הדר, עוגת הדר עם זיגוג רום, ו עוגת הדר אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הבלילה עוגה לפי ההוראות על החבילה; יוצקים לתוך שמן 13" x 9" תבנית אפייה. תניח בצד.
יוצקים חלב ומים לתוך קערה גדולה; מערבבים תערובות puding יבש וסוכר. הכה עם מקציף תיל במשך 2 דקות, או עד מעורבב היטב.
יוצקים תערובת חלב לתוך תבנית אפייה מעל הבלילה עוגה; לא לערבב.
מניחים תבנית אפייה על תבנית אפייה כדי לתפוס כל בועה-overs.
אופים ב 350 מעלות במשך 55 דקות עד שעה אחת, עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 20 דקות כדי לאפשר רוטב להתעבות. אבק עם אבקת סוכר. לאחסן leftoevers במקרר.
כדי ליצור צורת ליל כל הקדושים על גבי העוגה, לחתוך דפוס פשוט מנייר קלף.
להניח את הדפוס על גבי העוגה ואבק עם אבקת סוכר.