קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת הדר ערמומית

עוגת הדר ערמומית
עוגת הדר ערמומית עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, חלב, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת תה הדר, עוגת הדר עם זיגוג רום, ו עוגת הדר אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את הבלילה עוגה לפי ההוראות על החבילה; יוצקים לתוך שמן 13" x 9" תבנית אפייה. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
יוצקים חלב ומים לתוך קערה גדולה; מערבבים תערובות puding יבש וסוכר. הכה עם מקציף תיל במשך 2 דקות, או עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
יוצקים תערובת חלב לתוך תבנית אפייה מעל הבלילה עוגה; לא לערבב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
מניחים תבנית אפייה על תבנית אפייה כדי לתפוס כל בועה-overs.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
אופים ב 350 מעלות במשך 55 דקות עד שעה אחת, עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 20 דקות כדי לאפשר רוטב להתעבות. אבק עם אבקת סוכר. לאחסן leftoevers במקרר.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
כדי ליצור צורת ליל כל הקדושים על גבי העוגה, לחתוך דפוס פשוט מנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
להניח את הדפוס על גבי העוגה ואבק עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
8
הסר את תבנית הנייר.