קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת היער השחור

עוגת היער השחור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת היער השחור. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 795 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 56 גרם שומן. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמנת כבדה, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור, עוגת היער השחור, ו עוגת היער השחור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את המדף במרכז התנור. חמאה וקמח מחבת עוגה 10 אינץ 'כי הוא 3 אינץ' עמוק כגון עובש springform.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
לנפות את הקמח 1/2 כוס, הקקאו, והמלח יחד על גיליון נייר קלף ולהניח בצד. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, להכות את הביצים, סוכר, ווניל במהירות גבוהה עד התערובת שילשה בנפח והוא עבה מאוד, על 8 דקות. כאשר המקצף מורם, הבלילה תיצור סרט עבה כפי שהוא נופל בחזרה לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מנמיכים את המהירות כדי לערבב בזהירות להקיש על החומרים יבשים לתערובת הביצה. ברגע שכל הקמח נוסף לביצים, עצור את המכונה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
יוצקים את החמאה המומסת, מקפידים להשאיר את המוצקים הלבנים והחלביים מאחור. עם מרית גומי גדולה, באמצעות משיכות מעט ככל האפשר, לסיים לקפל את תערובת הקמח וחמאה לתוך הבלילה עד מעורב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מיד לגרד את הבלילה למחבת מוכנה, למקם את המחבת על תבנית אפייה, ואופים עד העוגה מרגישה רק המשרד למגע, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
להעביר את העוגה למתלה ולתת לו להתקרר במשך כ 5 דקות. ואז להפוך את העוגה במהופך על מתלה להתקרר. זה יהיה לשטח העליון מעט כיפה.
1
מניחים את הסוכר ו 1/2 כוס מים בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים את התערובת לרתיחה תוך ערבוב כדי להמיס את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיף את הקירש ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
קירשהקירשה
3
יוצקים את הסירופ לתוך כוס קטנה או קערה ומניחים אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
בקערה גדולה, מקציפים את השמנת עם הסוכר והוניל במהירות בינונית גבוהה עד שהיא מחזיקה פסגות מוצקות. אל תפרזי; הקצפת צריכה להיות חלקה ומוצקה. מחלקים את השמנת ל 4 חלקים שווים ומניחים אותם בצד. (זה עוזר למנוע להגיע קצת האחרון של לקשט ולגלות שנגמר לך שמנת.)
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מסננים את הדובדבנים ומחלקים אותם ל 2 ערימות שוות. שמור 8 עד 12 דובדבנים לקישוט העליון של העוגה אם אין לך דובדבנים טריים.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
3
מניחים את העוגה על משטח עבודה עם הדף המקורי שלה. לקצץ את כל הקשה. עם סכין משונן ארוך, לחתוך את העוגה אופקית לתוך 3 אפילו שכבות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
4
להעביר את השכבה העליונה לצלחת הגשה, לסדר את זה בצד העליון למטה.
5
מברישים אותו בנדיבות עם הסירופ. עם מרית אופסט או מרית גומי, חלקה על שכבת 1/2 אינץ ' של קצפת. לדחוף את הקרם קצת מעבר לקצה העוגה. (זה מונע פערים כאשר אתה ליישב את השכבה הבאה על גבי.) נרפס חצי מהדובדבנים לתוך הקצפת, מפזר אותם באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מניחים את שכבת העוגה האמצעית על גבי הדובדבנים, לחיצה קלה לתוך שכבת הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
7
מברשת עם סירופ, להפיץ עם קצפת, ולפזר את המחצית הנותרת של הדובדבנים על הקרם.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
8
לבסוף, להוסיף את שכבת העוגה האחרונה, לחתוך את הצד, על גבי הדובדבנים, שוב ליישב אותו לתוך שכבת הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
9
מברשת עם סירופ. עם מרית הדובדבן או מרית גומי גדולה, מורחים שכבה דקה של קצפת מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מורחים שכבה עבה על הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
11
חנויות מאפה להוסיף קצה מסולסל דקורטיבי של שוקולד מריר הקרקע סביב בסיס העוגה. מלא את כף היד החפתית שלך עם כמה שוקולד הקרקע ולהרים ולהטות אותו על בסיס העוגה בכל רחבי הקצה התחתון. לסובב את העוגה בין handfulls. זה העקב של היד שלך שיוצר את הקצה המסולסל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
12
לסובב את קצה סכין חדה נגד בלוק של שוקולד לעשות תלתלים או לחתוך שבבי עם מקלף ירקות. שים אותם על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
13
סקופ את שאר הקצפת לתוך שקית מאפה מצויד קצה כוכב בינוני. שושנות שומן צינור בכל רחבי הקצה העליון של העוגה. לחץ על דובדבן רענן או נמרץ לתוך מרכז כל שושנה. מקררים את העוגה לפחות 4 שעות כדי לאפשר לטעמים להתמזג. ממש לפני ההגשה, אבק העליון עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
14
וריאציה ללא אלכוהול
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
15
השתמש כ -24 אונקיות של דובדבנים חמוצים משומרים בסירופ.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארטדובדבנים טארט
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
16
מסננים את הדובדבנים, שומרים את הסירופ והדובדבנים בנפרד. בסיר קטן, להביא לרתיחה 1/3 כוס אספרסו או קפה חזק, סירופ שמורות, ו 3/4 כוס סוכר (או לפי הטעם), ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
קפה חזקקפה חזק
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
17
הסר מהחום ושמורה עד הצורך.
18
Bûche de Noël de Henri Variation
19
לתפריט חג המולד שלנו בשנת 2010, השתמשנו בטעמי יער שחור עבור בורשה דה נואל שלנו. אפינו את הג ' ניס כעוגת סדינים, טבלנו אותה בסירופ הקירש, פיזרנו אותו בעובי עם הקצפת, ואז פיזרנו את הדובדבנים על השמנת לפני שהפלנו את העוגה. הקפאנו את זה עם קרם חמאה שוקולד מסורתי. זה עושה bûche קל מהרגיל, והאורחים שלנו ניקו את הצלחות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
קירשהקירשה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1
אם משתמשים בדובדבנים, לנקז אותם, שמירה הן את הסירופ ואת הדובדבנים. למדוד את כמות הסירופ ולהניח בצד. מקרצפים את הדובדבנים בקערת זכוכית ב 1/2 כוס קירש במשך 1 שעה, משליכים אותם מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
קירשהקירשה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מסננים את הדובדבנים, שומרים אותם ואת הקירש בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
קירשהקירשה
3
יוצקים את הסירופ לסיר קטן עם הקירש ומוסיפים סוכר, במידת הצורך, כדי להכין סירופ מתוק מעט, בטעם דובדבן. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
קירשהקירשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר מהחום והניח בצד עד הצורך. אתה צריך כ -1 כוס סירופ לעוגה. תשתמש בשאר בתור רוטב לגלידה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
5
מתוך מזכרות של הוברט קלר: סיפורים ומתכונים מחיי מאת הוברט קלר, © 2012 Andrews McMeel Publishing

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

דורנפלדר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. אתה יכול לנסות היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום. מבקרים די אוהבים את זה עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
ההשתקפות של קרני השמש מנהר הריין עוזרת להבשיל את הענבים האדומים הלבביים האלה, ובכך לייצר יין בעל גוף מלא עם טעמים של פירות אדומים כהים עם מתיקות מאוזנת היטב.ליהנות מעט מקורר בכוחות עצמו או עם גבינות, פסטה סלטים ודגים.