קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת היער השחור II

עוגת היער השחור II
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו קפה חזק, קמח, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור, עוגת היער השחור, ו עוגת היער השחור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו תחתית של שני מחבתות עגולות 8 אינץ עם עיגולים נייר קלף. לנפות יחד קמח, קקאו, סודה לשתייה 1 כפית מלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
קרם קיצור וסוכר עד אור ורך. מקציפים ביצים ווניל. מקציפים בתערובת קמח, לסירוגין עם חלב חמאה, עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
יוצקים לתוך 2 עגול 8 מחבתות אינץ.
4
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 עד 40 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר נייר מהעוגות.
6
חותכים כל שכבה לשניים, אופקית, מה שהופך 4 שכבות בסך הכל.
7
מפזרים שכבות עם 1/2 כוס kirshwasser.
8
בקערה בינונית, שמנת החמאה עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיף ממתקים סוכר, קמצוץ מלח וקפה; לנצח עד חלקה. אם המרקם עבה מדי, מוסיפים כמה כפיות של מיץ דובדבנים או חלב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מורחים את השכבה הראשונה של העוגה עם 1/3 של המילוי. למעלה עם 1/3 של הדובדבנים. חזור עם השכבות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
11
בקערה נפרדת, מקציפים את השמנת לפסגות נוקשות. הכה ב 1/2 כפית וניל ו 1 כף kirshwasser. כפור למעלה וצדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מפזרים עם תלתלים שוקולד שנעשו על ידי שימוש קולפן תפוחי אדמה על שוקולד אפייה semisweet.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף