עוגת היער השחור II
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו קפה חזק, קמח, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור, עוגת היער השחור, ו עוגת היער השחור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו תחתית של שני מחבתות עגולות 8 אינץ עם עיגולים נייר קלף. לנפות יחד קמח, קקאו, סודה לשתייה 1 כפית מלח. תניח בצד.
קרם קיצור וסוכר עד אור ורך. מקציפים ביצים ווניל. מקציפים בתערובת קמח, לסירוגין עם חלב חמאה, עד בשילוב.
יוצקים לתוך 2 עגול 8 מחבתות אינץ.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 עד 40 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי. מגניב לגמרי.
חותכים כל שכבה לשניים, אופקית, מה שהופך 4 שכבות בסך הכל.
מפזרים שכבות עם 1/2 כוס kirshwasser.
בקערה בינונית, שמנת החמאה עד אור ורך.
מוסיף ממתקים סוכר, קמצוץ מלח וקפה; לנצח עד חלקה. אם המרקם עבה מדי, מוסיפים כמה כפיות של מיץ דובדבנים או חלב.
מורחים את השכבה הראשונה של העוגה עם 1/3 של המילוי. למעלה עם 1/3 של הדובדבנים. חזור עם השכבות הנותרות.
בקערה נפרדת, מקציפים את השמנת לפסגות נוקשות. הכה ב 1/2 כפית וניל ו 1 כף kirshwasser. כפור למעלה וצדדים של עוגה.
מפזרים עם תלתלים שוקולד שנעשו על ידי שימוש קולפן תפוחי אדמה על שוקולד אפייה semisweet.