קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחורף
מגזין

עוגת היפוך חורף

עוגת היפוך חורף
עוגת היפוך החורף עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 685 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם קורד לימון, צבעי מאכל, סירופ תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 14%, וזה לא כל כך גדול. נסו קוקטייל היפוך חורף, מתכון אגרוף סולסטיס, ו קיץ היפוך קולינס עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה מקציפים את תערובות העוגה, הביצים, המים, תרכיז הלימונדה, החמאה וקליפת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה חלקיתרכז לימונדה חלקית
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מעבירים לשלושה משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בינתיים, קו שלוש משומן 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. אפייה מחבתות עם נייר קלף; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
בסיר כבד גדול שלבו סירופ תירס וסוכר. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם. מכסים ומבשלים 3 דקות להמסת גבישי סוכר. לחשוף ולבשל, ללא ערבוב, עד מדחום ממתקים קורא 300 (שלב קשה סדק).
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מסירים מהאש; מערבבים פנימה תמצית לימון וצבעי מאכל (הרחק את הפנים מהתערובת מכיוון שהטעם חזק מאוד). מיד לשפוך לתוך מחבתות מוכן להרכיב צורות זיגזג קטן.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
תמצית לימוןתמצית לימון
7
תן להתקרר לחלוטין.
8
למילוי מקציפים שמנת בקערה קטנה עד שנוצרות פסגות רכות; מניחים בצד. בקערה אחרת מקציפים גבינת שמנת לתערובת אחידה. מקציפים את הסוכר של הממתקים, לימון לימון וקליפת לימון. מקפלים פנימה קצפת.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
לימון גומילימון גומי
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
קרם לימוןקרם לימון
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים במילוי 1 כוס. אני חוזר. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
לקבלת זיגוג, בקערה גדולה, היכו את גבינת שמנת, חמאה, לימון לימון, וניל ומלח עד חלקה. בהדרגה היכו בסוכר של ממתקים. פרוסט העליון ואת הצדדים של העוגה. לשבור ממתקים לרסיסים; הכנס לתוך זיגוג להרכיב קרני השמש.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
קרם לימוןקרם לימון
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מפזרים עוגה עם נצנצים אכילים. מקררים שאריות.

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך1בצל צהוב בינוני, קצוץסוכר ממתקיםסוכר ממתקים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ תירס קלסירופ תירס קל454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילות כל) גבינת שמנת, מרוכךחבילות כל) גבינת שמנת, מרוכך16ריבס, קצוץ טרי או קפואצהוב אכיל גליטרצהוב אכיל גליטר4ביציםביצים1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקהשמנת מתוקה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם לימוןקרם לימון2(יכול להיות או להרחיק)תמצית לימוןתמצית לימון2(יכול להיות או להרחיק)קליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקthawed לימונדה להתרכזthawed לימונדה להתרכז907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילות כל אחד) בטי קרוקר פאונד עוגה לערבבחבילות כל אחד) בטי קרוקר פאונד עוגה לערבב0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן0(יכול להיות או להרחיק)צבע מאכל צהובצבע מאכל צהוב

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "