עוגת היפוך החורף עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 685 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם קורד לימון, צבעי מאכל, סירופ תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 14%, וזה לא כל כך גדול. נסו קוקטייל היפוך חורף, מתכון אגרוף סולסטיס, ו קיץ היפוך קולינס עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה מקציפים את תערובות העוגה, הביצים, המים, תרכיז הלימונדה, החמאה וקליפת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה חלקית
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מעבירים לשלושה משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בינתיים, קו שלוש משומן 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. אפייה מחבתות עם נייר קלף; מניחים בצד.
בסיר כבד גדול שלבו סירופ תירס וסוכר. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם. מכסים ומבשלים 3 דקות להמסת גבישי סוכר. לחשוף ולבשל, ללא ערבוב, עד מדחום ממתקים קורא 300 (שלב קשה סדק).
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
גביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מסירים מהאש; מערבבים פנימה תמצית לימון וצבעי מאכל (הרחק את הפנים מהתערובת מכיוון שהטעם חזק מאוד). מיד לשפוך לתוך מחבתות מוכן להרכיב צורות זיגזג קטן.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידה
תמצית לימון
7
תן להתקרר לחלוטין.
8
למילוי מקציפים שמנת בקערה קטנה עד שנוצרות פסגות רכות; מניחים בצד. בקערה אחרת מקציפים גבינת שמנת לתערובת אחידה. מקציפים את הסוכר של הממתקים, לימון לימון וקליפת לימון. מקפלים פנימה קצפת.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים במילוי 1 כוס. אני חוזר. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
לקבלת זיגוג, בקערה גדולה, היכו את גבינת שמנת, חמאה, לימון לימון, וניל ומלח עד חלקה. בהדרגה היכו בסוכר של ממתקים. פרוסט העליון ואת הצדדים של העוגה. לשבור ממתקים לרסיסים; הכנס לתוך זיגוג להרכיב קרני השמש.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "