עוגת המזון של דרדוויל עם ציפוי חמאה מוקה
עוגת המזון של דרדוויל עם ציפוי מוקה חמאה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 789 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מספק כ 8 מנות . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם סודה לשתיה, סוכר מגורען, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת מזון השטן עם ציפוי מוקה קרם חמאה, קרם חמאה-ציפוי עוגת קוקוס, ו עוגת שמפניה עם ציפוי קרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
עמדת מתלה במרכז התנור. מחממים תנור ל 350 ° F.
אופים 30 דקות עבור שכבות, 38 עד 40 דקות עבור עוגת צינור. הכינו את המחבת לפי ההוראות.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח וקקאו. תניח בצד.
בקערה הגדולה של מערבל חשמלי, שמנת יחד את החמאה והסוכר במשך 3 עד 4 דקות, עד מעורבב היטב. לגרד את הקערה ואת המקצף. מקציפים את הוניל והביצים ומגרדים את הקערה ומכים שוב.
עם המיקסר על המהירות הנמוכה ביותר, לסירוגין להוסיף את תערובת הקמח ואת החמאה. לאחר המרכיבים מעורבבים יחד, להגדיל את המהירות ואת השוט במשך כ 30 שניות (כבר לא, כי בגבהים גבוהים אתה לא רוצה לשלב אוויר עודף).
מחלקים את הבלילה בין שני המחבתות או לגרד את כל זה למחבת הצינור.
אופים 30 דקות עבור שכבות, 38 עד 40 דקות עבור עוגת צינור (או עבור הזמן שצוין עבור הגובה שלך בתרשים), או עד העליון עוגה מרגיש קפיצי למגע ובוחן עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת (ים) על מתלה תיל במשך 10 עד 15 דקות.
הפעל סכין בין השכבות לצדדים המחבת כדי לשחרר אותם, או להפעיל את קצה הסכין סביב הצדדים פאן ואת החלק העליון של הצינור כדי לשחרר את העוגה. מעל כל שכבה, או מחבת הצינור, עם דיסק עוגת קרטון מצופה בנייר כסף או צלחת שטוחה, הפוך, ולתת שייק חדה כלפי מטה כדי לשחרר את העוגה.
הסר את המחבת וקלף את הקלף. מגניב לגמרי.
במעבד מזון או קערה גדולה של מערבל חשמלי, רצוי עם מצורף ההנעה, לעבד או להכות את החמאה עד רך.
הוסף 2 כוסות של סוכר מנופה והכה עד חלקה. לגרד את הקערה להב או מקצף.
הוסף את הנותרים 4 כוסות סוכר, בתוספת קקאו, 5 כפות קפה, וניל, ולעבד או לנצח עד חלקה וקרם לחלוטין.
הוסף יותר סוכר או קפה במידת צורך להביא את הדובדבן כדי להפיץ עקביות. (הדובדבן יכול להיעשות יום מראש ומקורר, מכוסה; להביא לטמפרטורת החדר והכה עד חלקה לפני השימוש.)
ממלאים את השכבות ואת הכפור עם קרם חמאה, או אבק את עוגת הצינור בקלילות עם קקאו או סוכר ממתקים (או כפור לפי הצורך).
From Pie in the Sky: Successful Waking at High Altitudes by Susan G. Purdy, (C) May 2005 William Morrow Cookbooks, an imprint of Harper