עוגת העוף של סבתא
אם יש לך חזה עוף, חלב חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו העוף של סבתא, תבשיל העוף של סבתא, ו העוף המטוגן של סבתא פול (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף בתבשיל משומן קלות 1 1/2 ליטר.
מפזרים 1 כפית מלח ופלפל. תניח בצד.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, 1 כפית מלח, סוכר וסודה בקערת ערבוב, ערבוב היטב.
חותכים בקיצור עם בלנדר מאפה עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
להוסיף חלב חמאה, ערבוב עד מרכיבים יבשים הם לחים.
להפוך את הבצק על משטח מקומח, ללוש קלות 4 או 5 פעמים.
גליל בצק לעובי 1/4 אינץ'; לחתוך לרצועות 1 אינץ'.
מכסים עוף עם רצועות בצק, ונקודה עם חמאה.
יוצקים מים חמים באופן שווה מעל העוגה.
אופים, מכוסה, ב 300 במשך 1 1/2 שעות.
הסר כיסוי, ואופה 20 דקות נוספות או עד הקרום הוא חום זהוב.