קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת הר געש

עוגת הר געש
מתכון עוגת הר געש ניתן להכין בערך 2 שעות ו 15 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 719 קלוריות. אם יש לכם שוקולד, ריבת משמש מסננת, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 41% המנה הזאת די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת הר הגעש של פאולה, עוגת יום הולדת הר געש, ו הר געש הפתעה עם עוגת מוסלין לימון.

הוראות

1
מחממים התנור ל 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
גריז ו קו בסיס 18 ס " מ עוגה עגולה פח, 800900ml תנור הוכחה (Pyrex) קערה 1.2 ליטר תנור הוכחה.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
שים את החמאה, 300 גרם של סוכר, ביצים, קמח וחלב לתוך קערה גדולה להכות היטב עד אור שמנת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מורחים קצת פחות ממחצית התערובת בדיל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
5
קח קצת פחות ממחצית התערובת הנותרת ולשים לתוך קערה וצבע אדום עמוק עם צביעת מזון. שים 34 כפות קטנות של תערובת עוגה אדומה על התערובת בדיל העוגה. באמצעות ידית של כפית למשוך את התערובת האדומה דרך לתת אפקט משובש.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
שימוש במישורים הנותרים ועוגה אדומה לערבב במקום כפיות בצורה אקראית בשתי קערות מוכנות. שוב להשתמש בכפית כדי לתת אפקט משובש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
אופים בתנור במשך כ -30 דקות לקערה הקטנה, כ -35 דקות עבור המדיום ו -5060 דקות עבור פח העוגה. התערובת מבושלת כאשר המשרד למגע וכאשר שיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
כאשר העוגות קר לקצץ את כל פסגות שנוצרו.
9
מניחים את העוגה העגולה על לוח עוגה גדול.
10
חותכים שלוש צורות v קטנות על קצה העוגה, כדי להפוך צורה אחידה עבור בסיס הר הגעש.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
11
מורחים זיגוג משמש קטן על כל העוגה ומניחים את העוגה הגדולה יותר, מעוגל בצד למעלה, על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מברשת עם זיגוג משמש ומניחים את העוגה שנותרה, מעוגל בצד למעלה, על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
13
חותכים חלול קטן בחלק העליון של עוגה זו (כדי לייצג את הפה של הר הגעש) ולאחר מכן מברשת את העוגה עם זיגוג משמש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
14
מרדדים את מרציפן למעגל גדול כדי לכסות את העוגה. זה יכול להיות צורה די גסה. להרים אותו על העוגה ולכסות באופן אקראי בפינות והסדקים כדי ליצור צורת הר געש.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
15
ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בקערה על מחבת מים חמים. באמצעות מברשת מאפה, לצייר את הר הגעש עם שוקולד. לצרף חתיכות של שוקולד, פופקורן וכו ' עם שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
תוסיף את הדינוזאורים.
17
טפטוף כל שוקולד שנותר מעל הר הגעש באופן אקראי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
18
כדי להפוך את הלבה לשים את הסוכר 50g הנותרים למחבת קטנה לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
19
חום בעדינות מבלי לערבב עד שהסוכר נמס אבל עדיין ברור. שמן קל גיליון אפייה מתכת. כאשר הסוכר רק הופך חום בהיר בקצה, להסיר מן החום בזהירות לערבב קצת צבע מזון להדביק אדום. באמצעות כפית, טפטוף צורות לבה על המגש מוכן. להשאיר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
20
כאשר קר, בזהירות להרים את צורות הלבה ולמקם בחלק העליון של הר הגעש. לקבלת השפעה נוספת להשתמש נרות יום הולדת, זיקוקים עוגה, או מזרקות עוגה.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "