קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת השוקולד הטובה ביותר אי פעם של הורטנסיה

עוגת השוקולד הטובה ביותר אי פעם של הורטנסיה
העוגה הטובה ביותר אי פעם שוקולד פאונד של Hortensia עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 600 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 13 אוהדים. אם יש לך אבקת אפייה, ואן ליר הולנדית תהליך קקאו, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 29%. מתכונים דומים: עוגת השוקולד הטובה ביותר אי פעם של הורטנסיה, עוגת ליקר שוקולד צ'יפס עם רוטב ליקר שוקולד-קפה, ו עוגת שוקולד פאונד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מברשת מחבת 10 אינץ ' עם טמפרטורת החדר (אבל עדיין מוצק) חמאה ללא מלח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
3
יוצקים 1/2 כוס סוכר למחבת, מערבלים את הסוכר במחבת כך הארובה והצדדים מכוסים היטב. הפוך את המחבת כדי להסיר כל עודף סוכר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מנפים יחד את הקמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
לתוך קערה של מערבל חשמלי מצויד עם משוט, קרם את החמאה במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מוסיפים את הסוכר ומכים עד שהתערובת קלה ורכה. לגרד את הקערה עם מרית גומי. להכות במהירות בינונית, להוסיף את הביצים, אחד אחד, מכות רק עד שהם מעורבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מכות במהירות נמוכה, להוסיף שליש מתערובת הקמח ושליש של חלב החמאה. לעשות את זה פעמיים יותר עם שאר החומרים יבשים וחמאה, גירוד הקערה עם מרית גומי בין. לבסוף, לנצח את הבלילה במהירות בינונית במשך 30 שניות, עד שהוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
אופים את העוגה במשך 50 עד 60 דקות, עד הדף מרגיש קפיצי וקיסם מוכנס באמצע יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
לקרר את העוגה במחבת על מתלה תיל במשך כ -20 דקות. ואז להפוך אותו על מתלה חוט לסיים קירור.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
כדי לסיים, אבק את העוגה עם קקאו או סוכר ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
12
צילום: רודני ויידלנד

מרכיבים

11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)12ריבס, קצוץ טרי או קפואאבקת קקאו או סוכר ממתקים, כדי לסייםאבקת קקאו או סוכר ממתקים, כדי לסיים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקUnsweetened ואן ליר הולנדית תהליך בינוני קקאוUnsweetened ואן ליר הולנדית תהליך בינוני קקאו5קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2(יכול להיות או להרחיק)תמצית אספרסו (או תחליף 2 כפיות קפה נמס מומס ב 1 כף חלב)תמצית אספרסו (או תחליף 2 כפיות קפה נמס מומס ב 1 כף חלב)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר, למחבת קוסוכר, למחבת קו6516 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר12ריבס, קצוץ טרי או קפואחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר (אבל עדיין מוצק), כדי להבריש פאןחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר (אבל עדיין מוצק), כדי להבריש פאן2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס