קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

עוגת השמנת האיטלקית של בילי עם אוכמניות

עוגת השמנת האיטלקית של בילי עם אוכמניות
גשו לסופר וקנו ביצים, סודה לשתיה, מיכלים אוכמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת השמנת האיטלקית של בילי, PW Wednesday' s: Billie ' s Italian Cake, ו עוגת הבטטה הדרומית של בילי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור העוגה: מחממים התנור ל 350 מעלות. שמן וקמח שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מקציפים את החלבונים עד נוקשים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
4
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה, שמן וסוכר מגורען עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
קרםקרם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים בחלמונים, וניל וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קוקוסקוקוס
ונילוניל
6
בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה. חלופי הוספת חלב חמאה וחומרים יבשים למרכיבים הרטובים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מערבבים עד רק בשילוב, ולאחר מכן לקפל בחלבון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
8
יוצקים באופן שווה לתוך המחבתות מוכן ואופים עד קיסם יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
9
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במשך 15 דקות. ואז להפוך את העוגות על מדפים קירור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
לקבלת ציפוי: בקערה בינונית, לשלב את גבינת שמנת, חמאה, וניל ואבקת סוכר. הכה עד אור ורך. מערבבים בפקאנים וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציפויציפוי
קוקוסקוקוס
ונילוניל
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
חותכים כל עוגה בחצי לאורכו, כך שאתה נשאר עם 4 שכבות.
2
מורחים את השכבה הראשונה עם ציפוי העליון עם אוכמניות. חזור על העוגה, ציפוי ושכבות אוכמניות עד שיש לך 4 שכבות של עוגה. מסדרים יותר אוכמניות סביב קצה כל שכבה עבור המבנה.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
ציפויציפוי
מורחיםמורחים