עוגת השמנת האיטלקית של בילי עם אוכמניות
גשו לסופר וקנו ביצים, סודה לשתיה, מיכלים אוכמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת השמנת האיטלקית של בילי, PW Wednesday' s: Billie ' s Italian Cake, ו עוגת הבטטה הדרומית של בילי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור העוגה: מחממים התנור ל 350 מעלות. שמן וקמח שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
מקציפים את החלבונים עד נוקשים. תניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה, שמן וסוכר מגורען עד אור ורך.
מערבבים בחלמונים, וניל וקוקוס.
בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה. חלופי הוספת חלב חמאה וחומרים יבשים למרכיבים הרטובים.
מערבבים עד רק בשילוב, ולאחר מכן לקפל בחלבון הביצה.
יוצקים באופן שווה לתוך המחבתות מוכן ואופים עד קיסם יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במשך 15 דקות. ואז להפוך את העוגות על מדפים קירור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
לקבלת ציפוי: בקערה בינונית, לשלב את גבינת שמנת, חמאה, וניל ואבקת סוכר. הכה עד אור ורך. מערבבים בפקאנים וקוקוס.
חותכים כל עוגה בחצי לאורכו, כך שאתה נשאר עם 4 שכבות.
מורחים את השכבה הראשונה עם ציפוי העליון עם אוכמניות. חזור על העוגה, ציפוי ושכבות אוכמניות עד שיש לך 4 שכבות של עוגה. מסדרים יותר אוכמניות סביב קצה כל שכבה עבור המבנה.