. אם יש לך קמח עצמי עולה, סוכר חום, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. נסו תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, עוגת תפוחים עם קרמל-שילוב קלאסי של תפוח וקרמל, ו עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן ושפופרת קמח או מחבת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
תנור
2
מערבבים ביצים, שמן וסוכר עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ביצה
שמן בישול
3
מוסיף קמח, קצת בכל פעם. להתמזג היטב. הבלילה תהיה נוקשה. מקפלים תפוחים, קוקוס, ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
תפוח
קמח לכל מטרה
אגוזים
4
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
6
תן מגניב 30 דקות במחבת, ולאחר מכן להסיר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
כדי להפוך ציפוי: להמיס חמאה או מרגרינה, סוכר, וחלב בסיר על חום גבוה. מביאים לרתיחה במשך 3 דקות.