קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת התפוחים של פול

עוגת התפוחים של פול
. אם יש לך קמח עצמי עולה, סוכר חום, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. נסו תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, עוגת תפוחים עם קרמל-שילוב קלאסי של תפוח וקרמל, ו עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן ושפופרת קמח או מחבת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
תנורתנור
2
מערבבים ביצים, שמן וסוכר עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
3
מוסיף קמח, קצת בכל פעם. להתמזג היטב. הבלילה תהיה נוקשה. מקפלים תפוחים, קוקוס, ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
תפוחתפוח
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אגוזיםאגוזים
4
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
6
תן מגניב 30 דקות במחבת, ולאחר מכן להסיר.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
כדי להפוך ציפוי: להמיס חמאה או מרגרינה, סוכר, וחלב בסיר על חום גבוה. מביאים לרתיחה במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
יוצקים מעל עוגה מקוררת.