קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות9
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת וניל ופרג מערבולת

עוגת וניל ופרג מערבולת
עוגת וניל ופרג מערבולת זרע היא lacto אובו צמחוני ומספק כ 10 מנות. יש קינוח זה 570 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-397 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קמח ספוג, חמאה, חמאה, תמצית vanillan. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. נסו סופגניות פרג לימון עם זיגוג וניל, Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), ו עוגות קוקוס מיני הזוכה עם קרום פרג, מילוי צימוקים מוסקט, וזיגוג פטרוזיליה עם קוקוס קלוי, פשתן ופרג טופי, ורדים אורגניים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את הקמח, שמרים, סוכר, חלב, ביצים ומלח כפית במיקסר עצמאי מצויד וו בצק ומערבבים במשך 5 דקות, או קצה לתוך קערה גדולה ומערבבים עם הידיים במשך 10 דקות הבצק צריך להיראות דביק למדי בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיף את החמאה, לאט לאט, ערבוב אחרי כל תוספת, עד שהוא כל משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
3
מערבבים עוד כמה דקות עד חלקה.
4
מעבירים לקערה נקייה ומשומנת, מכסים בסדין של סרט נצמד משומן ומשאירים לעלות במשך 3 שעות בטמפרטורת החדר (במקום קריר, אחרת החמאה בבצק תתחיל להתמוסס), ואז להעביר למקרר ולהשאיר בן לילה (אתה יכול להשתמש בבצק מיד אבל הטעם לא יהיה טוב).
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להטות את השקדים למחבת גדולה וטוסט במשך כמה דקות עד שמתחילים חום, ולאחר מכן להוסיף את זרעי פרג וטוסט במשך כמה דקות יותר עד ארומטי. להשאיר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
עצה זרעים מקוררים ואגוזים למעבד מזון עם חמאה, וניל ודבש, ו יז למשחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
אם משתמשים בבצק מהמקרר, מסירים לפחות 3 שעות (או עד שהוא מגיע לטמפרטורת החדר) לפני השימוש. בנדיבות משמנים פח Bundt גדול עם חמאה (שלנו יש קיבולת 2.5 ליטר). להטות את הבצק על משטח העבודה שלך ללוש בעדינות לדפוק את בועות האוויר.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מגלגלים את הבצק למלבן, בערך 35 x 45 ס " מ, ומפיצים את חמאת פרג על כל פני השטח. החל מאחד הצדדים הארוכים, מגלגלים את הבצק בחוזקה. עם צד התפר פונה למעלה, מניחים את הבצק לתוך פח Bundt בצורת טבעת, תוחב קצה אחד לתוך השני. מכסים את הפח עם סרט נצמד משומן ולהשאיר לעלות במשך 30-40 דקות, או עד שהוא ממלא בערך של הפח.
מרכיבים שתצטרך
חמאת זרעיםחמאת זרעים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
לחשוף ולאפות במשך 35 דקות עד חום זהוב. בינתיים, עבור זיגוג, לערבב את הדובדבן סוכר וניל עם 2 כפות מים. הפעל את העוגה החוצה על מתלה תיל ומברשת בכל רחבי עם זיגוג וניל לשמור שכבות אותו על עד שהוא משמש את כל. מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "