עוגת וניל ופרג מערבולת
עוגת וניל ופרג מערבולת זרע היא lacto אובו צמחוני ומספק כ 10 מנות. יש קינוח זה 570 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-397 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קמח ספוג, חמאה, חמאה, תמצית vanillan. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. נסו סופגניות פרג לימון עם זיגוג וניל, Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), ו עוגות קוקוס מיני הזוכה עם קרום פרג, מילוי צימוקים מוסקט, וזיגוג פטרוזיליה עם קוקוס קלוי, פשתן ופרג טופי, ורדים אורגניים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את הקמח, שמרים, סוכר, חלב, ביצים ומלח כפית במיקסר עצמאי מצויד וו בצק ומערבבים במשך 5 דקות, או קצה לתוך קערה גדולה ומערבבים עם הידיים במשך 10 דקות הבצק צריך להיראות דביק למדי בשלב זה.
מוסיף את החמאה, לאט לאט, ערבוב אחרי כל תוספת, עד שהוא כל משולב באופן מלא.
מערבבים עוד כמה דקות עד חלקה.
מעבירים לקערה נקייה ומשומנת, מכסים בסדין של סרט נצמד משומן ומשאירים לעלות במשך 3 שעות בטמפרטורת החדר (במקום קריר, אחרת החמאה בבצק תתחיל להתמוסס), ואז להעביר למקרר ולהשאיר בן לילה (אתה יכול להשתמש בבצק מיד אבל הטעם לא יהיה טוב).
להטות את השקדים למחבת גדולה וטוסט במשך כמה דקות עד שמתחילים חום, ולאחר מכן להוסיף את זרעי פרג וטוסט במשך כמה דקות יותר עד ארומטי. להשאיר להתקרר לחלוטין.
עצה זרעים מקוררים ואגוזים למעבד מזון עם חמאה, וניל ודבש, ו יז למשחה חלקה.
אם משתמשים בבצק מהמקרר, מסירים לפחות 3 שעות (או עד שהוא מגיע לטמפרטורת החדר) לפני השימוש. בנדיבות משמנים פח Bundt גדול עם חמאה (שלנו יש קיבולת 2.5 ליטר). להטות את הבצק על משטח העבודה שלך ללוש בעדינות לדפוק את בועות האוויר.
מגלגלים את הבצק למלבן, בערך 35 x 45 ס " מ, ומפיצים את חמאת פרג על כל פני השטח. החל מאחד הצדדים הארוכים, מגלגלים את הבצק בחוזקה. עם צד התפר פונה למעלה, מניחים את הבצק לתוך פח Bundt בצורת טבעת, תוחב קצה אחד לתוך השני. מכסים את הפח עם סרט נצמד משומן ולהשאיר לעלות במשך 30-40 דקות, או עד שהוא ממלא בערך של הפח.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לחשוף ולאפות במשך 35 דקות עד חום זהוב. בינתיים, עבור זיגוג, לערבב את הדובדבן סוכר וניל עם 2 כפות מים. הפעל את העוגה החוצה על מתלה תיל ומברשת בכל רחבי עם זיגוג וניל לשמור שכבות אותו על עד שהוא משמש את כל. מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "