עוגת וניל ופרג מערבולת זרע היא lacto אובו צמחוני ומספק כ 10 מנות. יש קינוח זה 570 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-397 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קמח ספוג, חמאה, חמאה, תמצית vanillan. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. נסו סופגניות פרג לימון עם זיגוג וניל, Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), ו עוגות קוקוס מיני הזוכה עם קרום פרג, מילוי צימוקים מוסקט, וזיגוג פטרוזיליה עם קוקוס קלוי, פשתן ופרג טופי, ורדים אורגניים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את הקמח, שמרים, סוכר, חלב, ביצים ומלח כפית במיקסר עצמאי מצויד וו בצק ומערבבים במשך 5 דקות, או קצה לתוך קערה גדולה ומערבבים עם הידיים במשך 10 דקות הבצק צריך להיראות דביק למדי בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מוסיף את החמאה, לאט לאט, ערבוב אחרי כל תוספת, עד שהוא כל משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
3
מערבבים עוד כמה דקות עד חלקה.
4
מעבירים לקערה נקייה ומשומנת, מכסים בסדין של סרט נצמד משומן ומשאירים לעלות במשך 3 שעות בטמפרטורת החדר (במקום קריר, אחרת החמאה בבצק תתחיל להתמוסס), ואז להעביר למקרר ולהשאיר בן לילה (אתה יכול להשתמש בבצק מיד אבל הטעם לא יהיה טוב).
להטות את השקדים למחבת גדולה וטוסט במשך כמה דקות עד שמתחילים חום, ולאחר מכן להוסיף את זרעי פרג וטוסט במשך כמה דקות יותר עד ארומטי. להשאיר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
עצה זרעים מקוררים ואגוזים למעבד מזון עם חמאה, וניל ודבש, ו יז למשחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשה
גרוטאות טריות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
אם משתמשים בבצק מהמקרר, מסירים לפחות 3 שעות (או עד שהוא מגיע לטמפרטורת החדר) לפני השימוש. בנדיבות משמנים פח Bundt גדול עם חמאה (שלנו יש קיבולת 2.5 ליטר). להטות את הבצק על משטח העבודה שלך ללוש בעדינות לדפוק את בועות האוויר.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מגלגלים את הבצק למלבן, בערך 35 x 45 ס " מ, ומפיצים את חמאת פרג על כל פני השטח. החל מאחד הצדדים הארוכים, מגלגלים את הבצק בחוזקה. עם צד התפר פונה למעלה, מניחים את הבצק לתוך פח Bundt בצורת טבעת, תוחב קצה אחד לתוך השני. מכסים את הפח עם סרט נצמד משומן ולהשאיר לעלות במשך 30-40 דקות, או עד שהוא ממלא בערך של הפח.
לחשוף ולאפות במשך 35 דקות עד חום זהוב. בינתיים, עבור זיגוג, לערבב את הדובדבן סוכר וניל עם 2 כפות מים. הפעל את העוגה החוצה על מתלה תיל ומברשת בכל רחבי עם זיגוג וניל לשמור שכבות אותו על עד שהוא משמש את כל. מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.
העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.