קושימומחה
מוכן ב1 ש, 49 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת וניל פאונד

עוגת וניל פאונד
עוגת וניל פאונד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 695 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ שעה ו-49 דקות. אם יש לך מיץ דובדבנים, גרידת ליים, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת לירה וניל ושמנת חמוצה עם זיגוג וניל, עוגת וניל פאונד, ו LCD " עוגת וניל פאונד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. לרסס מחבת מחורצת 12 עד 15 כוס עם תרסיס אפייה nonstick עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה גדולה, לנצח את החמאה וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיף את זרעי וניל גרדו, להכות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מוסיפים את החלמונים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
5
בקערה בינונית, לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, ומלח. בהדרגה להוסיף לתערובת החמאה, לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחיל ומסתיים בתערובת הקמח. לנצח את החלבונים ביצה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף. בעדינות לקפל לתוך תערובת החמאה. כף למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מפזרים את השקדים באופן שווה על גבי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
7
אופים עד עץ לבחור מוכנס במרכז יוצא נקי, 1 שעה עד 1 שעה ו 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר מהמחבת, להתקרר לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מגישים עם רוטב דובדבן שחור,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר, קורנפלור, גרידת סיד. מערבבים את מיץ הדובדבן השחור, לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
12
תוסיף את הדובדבנים. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, על 1 דקה..
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
13
הסר מהחום ולתת להתקרר.