עוגת זוקיני שוקולד של אמא ערמומית
הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-5 דקות. אם יש לכם מיץ תפוחים להתרכז, גזר, אבקת אפייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו פאגנאן זוקיני ערמומי ומסגיר מחטיפן, עוגת שוקולד חמקנית ללא מו של ג'ניפר, ו מאפינס שוקולד צ'יפס תרד ערמומי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
לטאטא יחד את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, קינמון, אבקת אפייה, וציפורן בקערה; להפריש.
הכה יחד את הביצים, סוכר, רסק תפוחים, שמן צמחי, מיץ תפוחים להתרכז, ותמצית וניל בקערת ערבוב עד חלקה. מערבבים את התערובת היבשה לסירוגין עם החלב, ולאחר מכן מוסיפים את הקישואים, גזר, צימוקים, ותאריכים; מערבבים עד רק רטוב.
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 35 עד 45 דקות. מגניב במחבת מעל מתלה תיל.