עוגת זנגביל
עוגת זנגביל עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה מושלם עבור חג המולד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם רסק תפוחים, מולסה, סודה לשתיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת זנגביל עם ציפוי זנגביל שמנת, עוגת זנגביל ללא ביצים, איך להכין עוגת זנגביל ללא ביצים, ו עוגת זנגביל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות f. מחבת ספריי עם תרסיס חמאה. תניח בצד.
יוצקים רסק תפוחים, מולסה, ושמן צמחי לקערת ערבוב גדולה.
להוסיף ביצים. מערבבים היטב.
ערבבו את שאר המרכיבים היבשים בקערה נפרדת.
מוסיפים מרכיבים יבשים לתערובת רסק התפוחים. מערבבים היטב.
יוצקים את הבלילה עוגה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות f 50 עד 60 דקות, או עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר מהתנור. עוגה מגניבה במחבת על מתלה תיל כ -20 דקות. הפוך עוגה על צלחת הגשה.