עוגת זנגביל הפוכה אגס
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 260 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכו לחנות ותרימו ציפורן טחון, אגסים, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת זנגביל-אגס הפוכה, עוגת ג'ינג'ר אגס הפוכה, ו אגס זנגביל הפוך עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אגסים, 1 כף זנגביל, ומיץ לימון. מעיל 9 x 2 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם ספריי בישול; מפזרים סוכר מגורען. מסדרים אגסים בתחתית המחבת בתבנית מעגלית.
מערבבים סוכר חום וחמאה בקערה גדולה; פעימה במהירות בינונית של מערבל עד היטב מעורבב. הכה בביצה.
הוסף חלב חמאה, מולסה, ו 1 כף זנגביל; לנצח עד היטב מעורבב. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 6 המרכיבים הבאים (קמח דרך אגוז מוסקט).
מוסיפים תערובת קמח לבלילה; מערבבים עד מעורבב היטב.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב במחבת 20 דקות על מתלה תיל.
מניחים צלחת זרועים אבקת סוכר במהופך על גבי מחבת עוגה; להפוך את העוגה על צלחת.