עוגת זנגביל ללא גלוטן
והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. אם 87 סנט למנה נופל בתקציב שלך, זנגביל ללא גלוטן עשוי להיות מדהים ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו מסטיק זנתאן, מסטיק גואר, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: נערה ללא גלוטן והשף: זנגביל ללא גלוטן, זנגביל Teddies (טבעוני, ללא גלוטן, ללא אגוז, ללא סויה*), ו פנקייק זנגביל כוסמת {ללא גלוטן וחלב-free}.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מחבת חמאה 13x9 אינץ'.
מקום לסכל במחבת, חופפים לסכל על 2 צדדים של מחבת. חמאה לסכל.
בקערה גדולה, לנפות קמחים.
להוסיף xanthan וחניכיים גואר, סודה לשתיה, אבקת אפייה ותבלינים.
מערבבים יחד עם להקציף; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח חמאה וסוכרים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 5 דקות או עד רכות. הכה בביצים אחד בכל פעם עד מעורבב היטב. מקציפים במולסה ובחמאה (הבצק עשוי להיראות מקושקש).
להוסיף תערובת קמח לחומרים רטובים על 1/2 כוס בכל פעם, לוודא שהוא משולב לפני הוספת יותר.
להוסיף מים חמים; לערבב 1 דקה.
אופים כ 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת עד רק מעט חם.
הסר זנגביל על נייר; להחליק על הלוח לחיתוך.