עוגת זנגביל עם ציפוי קרמל תפוח
עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי קרמל תפוח עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 219 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח זהב, זנגביל טחון, קמח זהב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת תפוחים עם ציפוי קרמל, ציפוי קרם קרמל-תפוח, ו עוגת גבינה עם ציפוי תפוח קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. שמן וקמח 9 אינץ ' מחבת מרובע. בקערה בינונית, מערבבים 3/4 כוס של היוגורט וציפוי הקרמל; מכסים ומקררים עד תקופת המאסר.
בקערה גדולה, לנצח הנותרים 1 1/4 כוסות יוגורט וכל שאר החומרים למעט מיץ תפוחים ולימון עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 45 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות בינונית 1 דקה, גירוד קערה מדי פעם, עד מעורבב היטב. מוסיפים חצי מהתפוח הקצוץ.
מפזרים מיץ לימון על התפוחים הנותרים; מכסים ומקררים עד תקופת השירות.
אופים 38 עד 43 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במקצת.
מגישים עם תערובת ציפוי ותפוח קצוץ שנותר.