עוגת זנגביל עם רוטב תות
עוגת זנגביל עם רוטב תות דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם קישוט: תותים, סוכר, רוטב תות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו עוגת זנגביל עם רוטב צימוקים, עוגת זנגביל עם רוטב קרמל חם, ו עוגת זנגביל שוקולד עם רוטב בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות היטב.
מוסיפים ביצה, ג ' ינג ' ר גבישי, ומולסה, מכים עד מעורבב.
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת.
יוצקים הבלילה לתוך 2 משומן ו floured 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
שכבות עוגה מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב על מדפי תיל. פיצול שכבות אופקית לשניים.
מורחים ציפוי גבינת שמנת בין השכבות ועל גבי וצדדים של עוגה. Pat קראנץ ציפוי על גבי וצדדים.
הערה: העוגה יכולה להיות מורכבת עד 1 יום מראש ומקורר.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות לפני ההגשה.