מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-87 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך דבשה, gingerroot, ג'ינג'ר הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת זנגביל פצפוצי שוקולד, עוגת זנגביל פצפוצי שוקולד, ו עוגת זנגביל פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 177°. קו 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם נייר קלף בישול; נייר גריז היטב (במיוחד הפינות).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
טוחנים תבלינים אם משתמשים בשלמותו. בקערה קטנה, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, זנגביל, קינמון, הל, אגוז מוסקט, פלפל וציפורן; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשה
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מוסיפים סוכר חום ו gingerroot מגורד; לנצח על 3 דקות או עד אור וקרם. לגרד בצד ובתחתית של קערה; לנצח מולסה. הכה בביצים, אחד בכל פעם, עד בשילוב לחלוטין וגירוד קערה לאחר כל תוספת. (הבלילה עשויה להיראות מקושטת בשלב זה, אבל זה בסדר.)
בעדינות לקפל במחצית תערובת הקמח; מקפלים בחלב 2 כפיות וניל. מקפלים בתערובת הקמח הנותרת עד משולבים לחלוטין. מקפלים בשוקולד צ ' יפס. לגרד את הבלילה למחבת; החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
חלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים במרכז התנור 45 עד 55 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, על 45 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולד
7
כדי להכין ציפוי, בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת וחמאה 1/4 כוס עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. הכה ב 1 כפית וניל. בהדרגה להכות אבקת סוכר עד בשילוב מעט רך.