עוגת זנגביל שוקולד עם רוטב אגס חם
עוגת זנגביל שוקולד עם רוטב אגס חם דורש סביב 1 שעה ו 17 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 649 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. זה מושלם עבור חג המולד. לך לחנות ותביא גבינת שמנת, סוכר חום חזק, חלב חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. וזה לא כל כך מצוין. נסו פנקייק זנגביל עם רוטב לימון חם, וופלים ללא גלוטן זנגביל עם רוטב אגס, ו בלינצ'ס שוקולד עם שוקולד מוקצף ריקוטה-מילוי שקדים ורוטב דובדבן חם (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה; להפריש.
מערבבים קמח, מלח, זנגביל והל; להפריש.
מקציפים 1/2 כוס חמאה וגבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד רכות.
מוסיפים סוכר מגורען וסוכר חום 1/4 כוס; לנצח עד שמנת.
להוסיף ביצה, ולהכות עד מעורבב. לאט להוסיף תערובת חלב חמאה לתערובת חמאה; לנצח 2 דקות. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת חמאה רק עד בשילוב. מקפלים ב ג ' ינג ' ר גבישי פירורי שוקולד.
יוצקים תערובת לתוך מחבת מרובעת משומנת קלות 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 53 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים 1/4 כוס סוכר חום, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים אגסים; מבשלים 5 דקות או עד מעובה מעט, ערבוב בעדינות למעיל.