עוגת חבילה תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קצת עוגת תפוחים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 577 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה הוא זול למדי מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. גשו לסופר וקנו פודינג קרטון, סוכר גלגלית זהובה, סוכר muscovado, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 38%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים להתפורר, עוגת תפוחים קרמל, ו עוגת תפוחים חושנית.
הוראות
מערבבים את שיבולת השועל, התבלין והסוכר. ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את שיבולת השועל ומטגנים במשך כ -5 דקות, ערבוב כל הזמן, עד שהם קלויים ופריכים קלות (הם הופכים קריספיים עדיין על קירור). עצה לקערה ולהשאיר להתקרר.
קליפה, ליבה וסמיך לחתוך את התפוחים. להמס את החמאה במחבת עד שהוא קצף, להוסיף את התפוחים ומטגנים במהירות על חום גבוה למדי, מרפרף אותם כאשר הם מתחילים צבע.
מפזרים על הסוכר ומבשלים במשך 2-3 דקות נוספות, עד שהתפוחים מתרככים מעט. השאר לקרר.
שכבה מחצית התפוחים וכמעט מחצית שיבולת השועל בתוך צלחת הגשה זכוכית, חוזר, מניח בצד כמה שיבולת שועל.
טפטוף מעל קולי, ואז כפית מעל פודינג. מקציפים את הקרם עד נוקשה, ואז כף מעל פודינג. לפזר על שיבולת השועל הנותרת.
מגישים מיד או להירגע עד 6 שעות.