קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות89
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת חג המולד

עוגת חג המולד
עוגת חג המולד יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %82 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 136 גרם חלבון 448 גרם של שומן, וסך הכל 12397 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג המולד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם גרידת לימון, מיץ לימון, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד, עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s, ו עוגת חג המולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את ההתלהבות מן התפוז ולימון עם מקלף ירקות ומיץ insides.In סיר, לשים את היין האדום, ברנדי, שיני, מקל קינמון, גרידת תפוזים & מיץ, לימון גרידת & מיץ, טריקל שחור ואת סוכר גלגלית.מביאים את התערובת לרתיחה ומערבבים אותה כדי להמיס את הסוכר. להנמיך את החום ומבשלים אותו עד הנוזל מופחת על ידי . ואז להסיר אותו מהחום ולהשאיר אותו להחדיר במשך 1 שעה.לאחר השעה, יוצקים את הנוזל דרך מסננת דקה לתוך מחבת אחרת (משליך את המוצקים במסננת), מוסיפים את הפירות היבשים, דובדבנים קרחונים וקליפה מעורבת לנוזל ומחזירים אותו לרתיחה. מרתיחים אותו במשך 1 דקה, ואז לכבות את החום ולתת לו מערבבים טוב.השאירו את התערובת להתקרר, יוצקים אותו לקערה, מכסים אותו בחתיכה של נצמד-סרט / פלסטיק-לעטוף ולהשאיר אותו בלילה במקום קריר, אבל לא במקרר. (עושה את זה עוזר פירות לספוג את הנוזל אשר שומר על העוגה לח מאוד תוך לא עושה את התערובת רטובה מדי.) למחרת, מחממים את התנור ל 170c ומניחים מגש אפייה על המדף האמצעי כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
טריקל שחורטריקל שחור
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פירות יבשיםפירות יבשים
גרידה כתומהגרידה כתומה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לגזור 2 דיסקים של נייר greaseproof באותו גודל כמו החלק הפנימי של פח העוגה שלך (אשר צריך להיות על 22 ס "מ קוטר) ו 1 מלבן ארוך של נייר greaseproof כי הוא 6 ס" מ רחב יותר מאשר הגובה של פח עוגה מעט יותר מאשר היקף של הפח.מקפלים מעל עומק של 3cm של אחד הקצוות הארוכים של המלבן של נייר greaseproof ולעשות 3cm אלכסוני חותך לתוכו לאורך כל הדרך.משמנים את החלק הפנימי של פח העוגה שלך עם חמאה או שמן צמחי ולשים באחד הדיסקים של נייר greapsproof. ואז לשמן את החלק העליון של הדיסק ולשים את השומן הארוךמלבן נייר חסין סביב החלק הפנימי של הפח עם דשי לחתוך שוכב על החלק התחתון של הפח. משמנים את החלק הפנימי של מלבן הנייר הגון ומכניסים את הדיסק האחרון לתוך הפח, דוחקים את" הרגליים " של מלבן הנייר הגמיש הזקוף. לבסוף, משמנים את החלק העליון של דיסק נייר הגון. (המטרה העיקרית כאן, כפי שאולי ניחשתם, היא שאנחנו לא רוצים שהעוגה תיצמד לקופסה.) לעטוף פיסת עיתון לח סביב החלק החיצוני של הפח ולאבטח אותו עם חוט (זה מגן על החלק החיצוני של העוגה מפני שריפת במהלך זמן הבישול הארוך שלה).
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
שים את החמאה הרכה וסוכר חום לקערת ערבוב גדולה.עם מקצף חשמלי, לערבב אותם יחד עד שהם הפכו אור בצבע.עם הקצף עדיין פועל, להוסיף את הביצים מכות בזרם יציב לתערובת חמאה וסוכר. ואז מסננים את הקמח, מלח ותבלינים לתוך הקערה, מקפלים את כל זה יחד ולאחר מכן מוסיפים את השקדים הקרקע.מקפלים את השקדים הקרקע ולאחר מכן לשפוך בתערובת פירות יבשים שישב לילה ומערבבים אותם. (זה בדרך כלל בשלב זה כי אתה מבין את הקערה אתה כבר משתמש הוא הרבה, הרבה יותר מדי קטן עבור העבודה, למרות שזה להיות הקערה הגדולה ביותר בבעלותך. זה תמיד יקרה. אל תדאג, זה נורמלי.)
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
פירות יבשיםפירות יבשים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים את תערובת העוגה לתוך הפח מוכן בחוזקה להקיש על משטח עבודה כדי להסיר כל בועות אוויר בבסיס הפח.מכניסים אותו לתנור ואופים אותו במשך 2 עד 3 שעות. בדיקה כדי לראות אם העוגה מבושלת על ידי דבק סכין דק באמצע העוגה. אם הסכין יוצא נקי העוגה מבושלת, אם לא הסכין ייצא עם תערובת עוגה גלם על זה. אם העוגה זקוקה לבישול נוסף, אבל החלק העליון נראה כהה מדי, פשוט לשים חתיכת נייר אלומיניום על הצד העליון, מבריק למעלה.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מוציאים את העוגה מהתנור ומשאירים אותה בקופסת השימורים לנוח ומתקררים. לאחר מכן, לכסות את החלק העליון עם חתיכת נייר אלומיניום או הבסיס של אחר, פח עוגה בגודל דומה, ולהשאיר את העוגה במקום חשוך קריר להתבגר במשך 2 שבועות. אם החלק העליון של העוגה יש כיפה, לשים משקל על זה כדי לשטח את החלק העליון של העוגה.לאחר שבוע 1, להשתמש שיפוד לתקוע את העוגה מלאה חורים מרווחים על 3 ס "מ זה מזה, ואז לשפוך 150 מ" ל של ברנדי באופן שווה על העוגה. המשך להאכיל את העוגה בברנדי כל שבוע במשך שלושה שבועות.הפוך את זיגוג משמש על ידי הצבת ריבת משמש, מים ומיץ לימון לתוך מחבת קטנה ולהביא אותו לרתיחה ערבוב כל הזמן. ואז לשפוך את זה לתוך קערה דרך מסננת כדי להסיר כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמשריבת משמש
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר את העוגה מהפח, לקלף את גדולנייר חסין ולהגדיר את העוגה על קרש חיתוך.צבע את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם שכבה אפילו של זיגוג משמש.אבק משטח העבודה עם סוכר הדובדבן (כמו שהיית עושה עם קמח אם היית מגלגל את הבצק מאפה) ולגלגל את המרציפן עם סיכה מתגלגלת לעובי של כ 5 מ " מ.בזהירות לגלגל את המרציפן סביב הפינים מתגלגלים לעטוף אותו על העוגה המזוגגת, ואז להחליק את הצדדים לקצץ את העודף. צבע את המרציפן עם שאריות גלידת משמש.לפני שאתה מגלגל את הדובדבן פונדנט לוודא משטח העבודה הוא ללא רבב כי פונדנט הלבן יראה כל גרגר של לכלוך זה מרים אשר יהרוס את התוצאה הסופית. אבק העליון עבודה עם יותר סוכר הדובדבן ללוש את הזיגוג פונדנט במשך כ 5 דקות עד שהוא רך (זה מונע את הזיגוג מפיצוח או פיצול כאשר הוא התגלגל החוצה).
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
בצק מאפהבצק מאפה
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
מרציפןמרציפן
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ספקספק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
7
מניחים את העוגה מזוגגת על דוכן עוגה, לוח עוגה דקורטיבי או צלחת (צלחת יפה).
8
מרדדים את הדובדבן לעובי של כ 5 מ " מ, ולאחר מכן בזהירות להפשיל את הדובדבן סביב המערוך ולכסות אותו על העוגה מזוגגת החלקה במורד החלק העליון והצדדים. לקצץ את הדובדבן עודף עוזב צעד לאחר מכן, באמצעות האחורי של מזלג או ידית סכו " ם בדוגמת, חריצים לחץ לתוך הצעד, (זה תוצאות עיצוב יפה סביב העוגה). לקשור סרט סביב המותניים שלה (אתה יכול לחלופין לקשט את החלק העליון בכל דרך שאתה אוהב להשתמש הדובדבן העודף).
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
9
לשרת.

מרכיבים

100אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ריבת משמשריבת משמש2(חוֹרֶף)טריקל שחורטריקל שחור3× 150 מ × 150 מ " ל ברנדי להאכיל את העוגה1006 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון200אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר חום רךסוכר חום רך200אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דובדבנים קרחוניםדובדבנים קרחונים1stick3cm קינמון (או ½ כפית קינמון טחון)3cm קינמון (או ½ כפית קינמון טחון)750אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פירות יבשים מעורביםפירות יבשים מעורבים4קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)100אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שקדים טחוניםשקדים טחונים11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון500אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)על זיגוג פונדנטעל זיגוג פונדנט1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון406 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון (1 לימון)מיץ לימון (1 לימון)1גרידת לימוןגרידת לימון500אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אודות מרציפןאודות מרציפן100אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קליפה מעורבתקליפה מעורבת2(יכול להיות או להרחיק)תבלינים מעורביםתבלינים מעורבים1606 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ תפוזים (1 כתום)מיץ תפוזים (1 כתום)1כתום גרידהכתום גרידה1506 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה1צביטה(צינור גדול)(צינור גדול)225אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח העלאת עצמיקמח העלאת עצמי100אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גלגלית סוכרגלגלית סוכר200אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה רכה ללא מלחחמאה רכה ללא מלח2(חוֹרֶף)פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב