עוגת חג המולד
עוגת חג המולד יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %82 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 136 גרם חלבון 448 גרם של שומן, וסך הכל 12397 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג המולד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם גרידת לימון, מיץ לימון, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד, עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s, ו עוגת חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את ההתלהבות מן התפוז ולימון עם מקלף ירקות ומיץ insides.In סיר, לשים את היין האדום, ברנדי, שיני, מקל קינמון, גרידת תפוזים & מיץ, לימון גרידת & מיץ, טריקל שחור ואת סוכר גלגלית.מביאים את התערובת לרתיחה ומערבבים אותה כדי להמיס את הסוכר. להנמיך את החום ומבשלים אותו עד הנוזל מופחת על ידי . ואז להסיר אותו מהחום ולהשאיר אותו להחדיר במשך 1 שעה.לאחר השעה, יוצקים את הנוזל דרך מסננת דקה לתוך מחבת אחרת (משליך את המוצקים במסננת), מוסיפים את הפירות היבשים, דובדבנים קרחונים וקליפה מעורבת לנוזל ומחזירים אותו לרתיחה. מרתיחים אותו במשך 1 דקה, ואז לכבות את החום ולתת לו מערבבים טוב.השאירו את התערובת להתקרר, יוצקים אותו לקערה, מכסים אותו בחתיכה של נצמד-סרט / פלסטיק-לעטוף ולהשאיר אותו בלילה במקום קריר, אבל לא במקרר. (עושה את זה עוזר פירות לספוג את הנוזל אשר שומר על העוגה לח מאוד תוך לא עושה את התערובת רטובה מדי.) למחרת, מחממים את התנור ל 170c ומניחים מגש אפייה על המדף האמצעי כדי להתחמם.
לגזור 2 דיסקים של נייר greaseproof באותו גודל כמו החלק הפנימי של פח העוגה שלך (אשר צריך להיות על 22 ס "מ קוטר) ו 1 מלבן ארוך של נייר greaseproof כי הוא 6 ס" מ רחב יותר מאשר הגובה של פח עוגה מעט יותר מאשר היקף של הפח.מקפלים מעל עומק של 3cm של אחד הקצוות הארוכים של המלבן של נייר greaseproof ולעשות 3cm אלכסוני חותך לתוכו לאורך כל הדרך.משמנים את החלק הפנימי של פח העוגה שלך עם חמאה או שמן צמחי ולשים באחד הדיסקים של נייר greapsproof. ואז לשמן את החלק העליון של הדיסק ולשים את השומן הארוךמלבן נייר חסין סביב החלק הפנימי של הפח עם דשי לחתוך שוכב על החלק התחתון של הפח. משמנים את החלק הפנימי של מלבן הנייר הגון ומכניסים את הדיסק האחרון לתוך הפח, דוחקים את" הרגליים " של מלבן הנייר הגמיש הזקוף. לבסוף, משמנים את החלק העליון של דיסק נייר הגון. (המטרה העיקרית כאן, כפי שאולי ניחשתם, היא שאנחנו לא רוצים שהעוגה תיצמד לקופסה.) לעטוף פיסת עיתון לח סביב החלק החיצוני של הפח ולאבטח אותו עם חוט (זה מגן על החלק החיצוני של העוגה מפני שריפת במהלך זמן הבישול הארוך שלה).
שים את החמאה הרכה וסוכר חום לקערת ערבוב גדולה.עם מקצף חשמלי, לערבב אותם יחד עד שהם הפכו אור בצבע.עם הקצף עדיין פועל, להוסיף את הביצים מכות בזרם יציב לתערובת חמאה וסוכר. ואז מסננים את הקמח, מלח ותבלינים לתוך הקערה, מקפלים את כל זה יחד ולאחר מכן מוסיפים את השקדים הקרקע.מקפלים את השקדים הקרקע ולאחר מכן לשפוך בתערובת פירות יבשים שישב לילה ומערבבים אותם. (זה בדרך כלל בשלב זה כי אתה מבין את הקערה אתה כבר משתמש הוא הרבה, הרבה יותר מדי קטן עבור העבודה, למרות שזה להיות הקערה הגדולה ביותר בבעלותך. זה תמיד יקרה. אל תדאג, זה נורמלי.)
יוצקים את תערובת העוגה לתוך הפח מוכן בחוזקה להקיש על משטח עבודה כדי להסיר כל בועות אוויר בבסיס הפח.מכניסים אותו לתנור ואופים אותו במשך 2 עד 3 שעות. בדיקה כדי לראות אם העוגה מבושלת על ידי דבק סכין דק באמצע העוגה. אם הסכין יוצא נקי העוגה מבושלת, אם לא הסכין ייצא עם תערובת עוגה גלם על זה. אם העוגה זקוקה לבישול נוסף, אבל החלק העליון נראה כהה מדי, פשוט לשים חתיכת נייר אלומיניום על הצד העליון, מבריק למעלה.
מוציאים את העוגה מהתנור ומשאירים אותה בקופסת השימורים לנוח ומתקררים. לאחר מכן, לכסות את החלק העליון עם חתיכת נייר אלומיניום או הבסיס של אחר, פח עוגה בגודל דומה, ולהשאיר את העוגה במקום חשוך קריר להתבגר במשך 2 שבועות. אם החלק העליון של העוגה יש כיפה, לשים משקל על זה כדי לשטח את החלק העליון של העוגה.לאחר שבוע 1, להשתמש שיפוד לתקוע את העוגה מלאה חורים מרווחים על 3 ס "מ זה מזה, ואז לשפוך 150 מ" ל של ברנדי באופן שווה על העוגה. המשך להאכיל את העוגה בברנדי כל שבוע במשך שלושה שבועות.הפוך את זיגוג משמש על ידי הצבת ריבת משמש, מים ומיץ לימון לתוך מחבת קטנה ולהביא אותו לרתיחה ערבוב כל הזמן. ואז לשפוך את זה לתוך קערה דרך מסננת כדי להסיר כל גושים.
הסר את העוגה מהפח, לקלף את גדולנייר חסין ולהגדיר את העוגה על קרש חיתוך.צבע את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם שכבה אפילו של זיגוג משמש.אבק משטח העבודה עם סוכר הדובדבן (כמו שהיית עושה עם קמח אם היית מגלגל את הבצק מאפה) ולגלגל את המרציפן עם סיכה מתגלגלת לעובי של כ 5 מ " מ.בזהירות לגלגל את המרציפן סביב הפינים מתגלגלים לעטוף אותו על העוגה המזוגגת, ואז להחליק את הצדדים לקצץ את העודף. צבע את המרציפן עם שאריות גלידת משמש.לפני שאתה מגלגל את הדובדבן פונדנט לוודא משטח העבודה הוא ללא רבב כי פונדנט הלבן יראה כל גרגר של לכלוך זה מרים אשר יהרוס את התוצאה הסופית. אבק העליון עבודה עם יותר סוכר הדובדבן ללוש את הזיגוג פונדנט במשך כ 5 דקות עד שהוא רך (זה מונע את הזיגוג מפיצוח או פיצול כאשר הוא התגלגל החוצה).
מניחים את העוגה מזוגגת על דוכן עוגה, לוח עוגה דקורטיבי או צלחת (צלחת יפה).
מרדדים את הדובדבן לעובי של כ 5 מ " מ, ולאחר מכן בזהירות להפשיל את הדובדבן סביב המערוך ולכסות אותו על העוגה מזוגגת החלקה במורד החלק העליון והצדדים. לקצץ את הדובדבן עודף עוזב צעד לאחר מכן, באמצעות האחורי של מזלג או ידית סכו " ם בדוגמת, חריצים לחץ לתוך הצעד, (זה תוצאות עיצוב יפה סביב העוגה). לקשור סרט סביב המותניים שלה (אתה יכול לחלופין לקשט את החלק העליון בכל דרך שאתה אוהב להשתמש הדובדבן העודף).