עוגת חגב
נסו עוגת חגב, עוגת חגב, ו עוגת חגב (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד פירורים וחמאה. הקש תערובת לתוך הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגת זכוכית משומנת בנדיבות 9 אינץ'.
אופים ב 350 מעלות במשך 6-8 דקות.
בואו מגניב completely.In ראש דוד כפול, לשלב מרשמלו, סוכר 2 כפות חמאה. נמס מעל מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות. לחלופין, אתה יכול להמיס את התערובת במיקרוגל באמצעות כוח 50%.
שלב מרכיבים בקערה, להגדיר כוח 50% ומערבבים כל 60 שניות. זה צריך לקחת רק על 2 דקות.לאחר המסת התערובת, או בדוד כפול או במיקרוגל, להסיר מחום ומערבבים את קרם דה mente ווניל.
תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר.כאשר מגניב לחלוטין, מקציפים את השמנת עד פסגות נוקשות טופס. אתה צריך על 3 כוסות בסך הכל. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת מנטה, ואז לקפל את שבבי מנטה.
יוצקים לתוך קרום העוגה מקורר להקפיא עד המשרד. הפאי יהיה מוצק, אבל לא קפוא.
תן לו לשבת בחוץ במשך כ 10 דקות לפני חיתוך זה או הקרום יהיה קשה מדי לחתוך.