עוגת חזיר טחון עם ביצה מלוחה (Ham Daan Ju Yoke Beng)
עוגת חזיר טחון עם ביצה מלוחה (Ham Daan Ju Yoke Beng) נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו הודו טחון או המבורגר חזיר טחון, Penang Hokkien Mee (אטריות prawn / Har Meen / Mee Yoke/????), ו ביצים ממולאות ברוטב ללא אשמה וללא עול (מתכונים דומים).
הוראות
להפריד את הלבן של הביצה המלוחה מן החלמון. מחית את הלבן עם כף בקערה קטנה או תערובת במעבד מזון. מחלקים את החלמון לארבעה חלקים ומניחים בצד.
בקערה עמידה לחום בינונית, מערבבים יחד את חזיר הקרקע, ביצה מלוחה לבנה, ביצה רגילה, רוטב סויה, סוכר, מלח, פלפל וחלב באמצעות הידיים. החלב יהפוך את המרקם לחלק יותר.
בואו לעמוד במשך 15 דקות כדי להשרות. בבישול סיני, זה הזמן הטוב ביותר להכין את שאר המנות לארוחה ולהתחיל לבשל אורז.
קח את חתיכות חלמון ביצה מלוח ולדחוף אותם לתוך החזיר. להחליק את החלק העליון של החזיר עד שהוא שטוח ואפילו. מסדרים פרחי ברוקולי סביב הקצה החיצוני של הבשר.
מניחים את הקערה באוניית קיטור או בסיר גדול עם כמה סנטימטרים של מים בו. הגדר מעל חום בינוני-נמוך. קיטור עד הבשר הוא השחמה לאורך, כ -30 דקות.
מגישים עם אורז. החלמון הוא החלק הנחשק ביותר של המנה. תקציבו בזהירות! זה מלוח מאוד, ולכן עדיף לאכול את החלמון קצת בכל פעם עם ביס גדול יותר של בשר, מעורבב עם פה מלא אורז.