עוגת חמאה פילדלפיה
אם 30 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת חמאה פילדלפיה עשויה להיות עצומה צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 289 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך קמח, סוכר superfine, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-550 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פילדלפיה דלעת מערבולת עוגת גבינה מפילדלפיה קרם C, חמאת בוטנים קאפקייקס עם פילדלפיה, ו עוגה יבשה פילדלפיה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, מערבבים סוכר, חמאה, ומלח על מהירות נמוכה עד בשילוב.
הוסף ביצה, והכה במהירות בינונית למשך 1 דקה.
בקערה קטנה, להמיס את השמרים בחלב חם.
לתערובת ביצה / סוכר, מוסיפים קמח, ואז תערובת שמרים ווניל, מכים על 3 דקות (עם וו בצק או ביד). להפוך את הבצק על לוח מקומח קלות ללוש במשך 90 שניות.
מניחים בקערה משומנת קלות, מכסים במגבת, ומאפשרים את הבצק לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
לקראת סוף התקופה העולה, להתחיל להכין את ציפוי. במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה עד אור ורך, על 2 דקות במהירות בינונית.
מוסיפים את הקמח והסוכר לתערובת וממשיכים להכות במהירות בינונית עד לשלב מלא.
הוסף את הביצים אחד בכל פעם, המאפשר הראשון לשלב באופן מלא לתוך הבלילה לפני הוספת השני.
מוסיפים את החלב, 1 כף בכל פעם. אם העקביות היא כל דק יותר מאשר בלילת פנקייק, לא להוסיף עוד חלב.
גריז או קו 9 על 13 אינץ מחבת אלומיניום עם נייר קלף.
לאחר שהבצק הוכפל בגודלו, הכה אותו.
הסר אותו מהקערה, וטפוח לתחתית המחבת מוכן שלך. Crimp את הקצוות של הקרום באמצע הדרך את הצדדים של המיכל, כך שהם יחזיקו את המילוי.
מורחים את ציפוי באופן שווה על הבצק.
בואו לעמוד במשך 20 דקות. בינתיים, מחממים את התנור ל 191° ומניחים מתלה בעמדה האמצעית.
אופים 30 דקות, או עד השחמה על הקצוות אבל עדיין די דביק באמצע. זה יתמצק כפי שהוא מתקרר. המתן עד שהוא התקרר לחלוטין לפני ההגשה; לאחסן במקרר.