קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

עוגת חמאה פילדלפיה

עוגת חמאה פילדלפיה
אם 30 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת חמאה פילדלפיה עשויה להיות עצומה צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 289 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך קמח, סוכר superfine, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-550 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פילדלפיה דלעת מערבולת עוגת גבינה מפילדלפיה קרם C, חמאת בוטנים קאפקייקס עם פילדלפיה, ו עוגה יבשה פילדלפיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, מערבבים סוכר, חמאה, ומלח על מהירות נמוכה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הוסף ביצה, והכה במהירות בינונית למשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
בקערה קטנה, להמיס את השמרים בחלב חם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לתערובת ביצה / סוכר, מוסיפים קמח, ואז תערובת שמרים ווניל, מכים על 3 דקות (עם וו בצק או ביד). להפוך את הבצק על לוח מקומח קלות ללוש במשך 90 שניות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
מניחים בקערה משומנת קלות, מכסים במגבת, ומאפשרים את הבצק לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לקראת סוף התקופה העולה, להתחיל להכין את ציפוי. במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה עד אור ורך, על 2 דקות במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
7
מוסיפים את הקמח והסוכר לתערובת וממשיכים להכות במהירות בינונית עד לשלב מלא.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8
הוסף את הביצים אחד בכל פעם, המאפשר הראשון לשלב באופן מלא לתוך הבלילה לפני הוספת השני.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
תוסיף את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
10
מוסיפים את החלב, 1 כף בכל פעם. אם העקביות היא כל דק יותר מאשר בלילת פנקייק, לא להוסיף עוד חלב.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
11
גריז או קו 9 על 13 אינץ מחבת אלומיניום עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
לאחר שהבצק הוכפל בגודלו, הכה אותו.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
13
הסר אותו מהקערה, וטפוח לתחתית המחבת מוכן שלך. Crimp את הקצוות של הקרום באמצע הדרך את הצדדים של המיכל, כך שהם יחזיקו את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מורחים את ציפוי באופן שווה על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
15
בואו לעמוד במשך 20 דקות. בינתיים, מחממים את התנור ל 191° ומניחים מתלה בעמדה האמצעית.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
אופים 30 דקות, או עד השחמה על הקצוות אבל עדיין די דביק באמצע. זה יתמצק כפי שהוא מתקרר. המתן עד שהוא התקרר לחלוטין לפני ההגשה; לאחסן במקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®