זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך תמצית vanillan, גבינת שמנת, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את החלב בסיר קטן על אש נמוכה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
הסר מהחום ומערבבים את שבבי השוקולד עד נמס וחלק. להפריש להתקרר מעט; תערובת צריכה להיות עבה אבל יש עקביות pourable.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
3
בקערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי על גבוה, היכו יחד את גבינת שמנת עם חמאת בוטנים ואבקת סוכר. בקערה נפרדת, היכו יחד את השמנת הכבדה עם הוניל עד שהוכפלו בנפח ופסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
חמאת בוטנים
גבינת שמנת
שמנת כבדה
וניל
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
4
מערבבים שליש הקצפת לתוך תערובת חמאת בוטנים כדי להבהיר את זה. מקפלים את שאר הקצפת עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטנים
קצפת
5
מורחים לתוך קרום קרקר גרהם.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהם
מורחים
6
יוצקים את השוקולד המומס מעל החלק העליון של העוגה ומפזרים את הבוטנים הקצוצים.