נסו בראנץ ' ממולאים פלפלים - 6 נקודות, בראנץ תפוחי אדמה אלפרדו עם פלפלים קלויים, ו בראנץ': פטריות ממולאות Portabella (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר את העליון 1/2 אינץ ' של כל פלפל. זרוק את צמרות וזרעים. מסדרים את הפלפלים, לחתוך את הצד, בתבנית זכוכית 8 על ידי 8 אינץ'. ממלאים את החלק התחתון של כל פלפל באופן שווה עם תפוחי אדמה מטוגנים ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
סלסה קנויה בחנות, להגשה
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
8 (U-12) שרימפס
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
3
בקערה גדולה, לשלב את הביצים, גבינה, חלב, תערובת אפייה, שמנת חמוצה, בצל ירוק, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פניני סוכר כסף
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
רוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
להקציף עד בשילוב. באופן שווה להפיץ את תערובת הביצים לתוך כל פלפל.