קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

עוגת חמאת בוטנים עם ציפוי שוקולד

עוגת חמאת בוטנים עם ציפוי שוקולד
עוגת חמאת בוטנים עם ציפוי שוקולד עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מספק כ 16 מנות . גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, מים, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד, עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים מתוקה, ו עוגת גיליון שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות. בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, סוכר ומלח. הגדר aside.In קערה קטנה, לטאטא יחד חלב חמאה, ביצים, סודה לשתיה, וניל. הגדר aside.In סיר בינוני, להמיס 1 3/4 מקלות חמאה. מערבבים בחמאת בוטנים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
להוסיף מים רותחים, לתת את הבועה תערובת במשך כ 10 שניות, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
יוצקים את תערובת חמאת הבוטנים על תערובת הקמח / סוכר ומערבבים עד חצי הדרך יחד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
יוצקים את תערובת חלב החמאה ומערבבים בעדינות עד הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
5
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת או מחבת רול ג ' לי להחליק את פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר אותו מהתנור.בעוד העוגה אפייה, להפוך את הדובדבן: להמיס 1 3/4 מקלות חמאה. מוסיפים את אבקת הקקאו, ואז את החלב.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר מהחום ולהוסיף וניל ואבקת סוכר ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
8
הוסף עוד אבקת סוכר אם אתה רוצה את זה קצת עבה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
9
יוצקים את הדובדבן על העוגה החמה היישר מהתנור להחליק את פני השטח. אפשר לשבת במשך 10 דקות לפני חיתוך לריבועים והגשה חמה.הערה: אני משתמש 18x13 גיליון עוגה pan.In קערת ערבוב, לשלב קמח, סוכר, ו salt.In סיר, להמס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הוסף קקאו. מערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
11
מוסיפים מים רותחים, מאפשרים לתערובת להרתיח במשך 30 שניות, ולאחר מכן לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
12
יוצקים על תערובת הקמח, ומערבבים קלות להתקרר. בכוס מדידה, יוצקים את חלב החמאה ומוסיפים ביצים מוכות, סודה לשתיה ווניל. מערבבים תערובת חלב חמאה לתוך תערובת חמאה / שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
13
יוצקים לתוך מחבת עוגה גיליון ואופים ב 350 מעלות במשך 20 דקות.בעוד העוגה אפייה, להפוך את הדובדבן. קוצצים פקאן דק. ממיסים חמאה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
14
מוסיפים קקאו, מערבבים לשלב, ואז לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
15
מוסיפים את החלב, הוניל, ואבקת הסוכר. מערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
16
מוסיפים את הפקאן, מערבבים יחד, ושופכים מעל עוגה חמה.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
17
חותכים לריבועים, אוכלים, ולגמרי מתחרפנים מהעובדה שהרגע הכנת את עוגת גליונות השוקולד הטובה ביותר. לעולם.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת