עוגת חמאת בוטנים שוקולד
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 813 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו חמאת בוטנים מוקרמת, חמאה, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, ו צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום:מחממים את התנור ל 350 מעלות F. דופק את הבוטנים, סוכר מגורען, וציפורן במעבד מזון עד לתערובת דומה חול גס. דופק בחמאה. לחץ על תערובת האגוז באופן שווה לתוך החלק התחתון של מחבת springform 10 אינץ ואופים עד שנקבע, כ 15 דקות. שים בצד כדי להתקרר מעט.
ממיסים את השוקולד עם הקרם במיקרוגל, ערבוב כל 30 שניות, עד חלקה, ולאחר מכן להפיץ את השוקולד על הקרום. להקפיא את הקרום בעת ביצוע המילוי.
לטאטא את החלב, ביצים, סוכר ממתקים, קורנפלור, ומלח בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד רותחים. המשך לבשל עד עקביות של מיונז, על 2 דקות יותר.
להקציף בגבינת שמנת, חמאת בוטנים, וניל.
מורחים באופן שווה על פני השוקולד ומקררים עד קר או לילה.
לציפוי:להמס את השוקולד במיקרוגל, ערבוב כל 30 שניות, עד חלקה; מגניב מעט. מקציפים את השמנת עם הסוכר של הממתקים עד שהוא מחזיק פסגות נוקשה מעט. מערבבים כפית גדולה של השמנת לתוך השוקולד ולאחר מכן לקפל את כל השוקולד לתוך השמנת.
מורחים את ציפוי הקרם על העוגה עם מרית אופסט. מקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.