קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

עוגת חמאת בוטנים שוקולד

עוגת חמאת בוטנים שוקולד
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 813 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו חמאת בוטנים מוקרמת, חמאה, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, ו צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקרום:מחממים את התנור ל 350 מעלות F. דופק את הבוטנים, סוכר מגורען, וציפורן במעבד מזון עד לתערובת דומה חול גס. דופק בחמאה. לחץ על תערובת האגוז באופן שווה לתוך החלק התחתון של מחבת springform 10 אינץ ואופים עד שנקבע, כ 15 דקות. שים בצד כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שום מולבןשום מולבן
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
ממיסים את השוקולד עם הקרם במיקרוגל, ערבוב כל 30 שניות, עד חלקה, ולאחר מכן להפיץ את השוקולד על הקרום. להקפיא את הקרום בעת ביצוע המילוי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1
לטאטא את החלב, ביצים, סוכר ממתקים, קורנפלור, ומלח בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד רותחים. המשך לבשל עד עקביות של מיונז, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להקציף בגבינת שמנת, חמאת בוטנים, וניל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מורחים באופן שווה על פני השוקולד ומקררים עד קר או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
5
לציפוי:להמס את השוקולד במיקרוגל, ערבוב כל 30 שניות, עד חלקה; מגניב מעט. מקציפים את השמנת עם הסוכר של הממתקים עד שהוא מחזיק פסגות נוקשה מעט. מערבבים כפית גדולה של השמנת לתוך השוקולד ולאחר מכן לקפל את כל השוקולד לתוך השמנת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
6
הסר את העוגה מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מורחים את ציפוי הקרם על העוגה עם מרית אופסט. מקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט