קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

עוגת חמאת בוטנים שוקולד

עוגת חמאת בוטנים שוקולד
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 813 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו חמאת בוטנים מוקרמת, חמאה, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, ו צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקרום:מחממים את התנור ל 350 מעלות F. דופק את הבוטנים, סוכר מגורען, וציפורן במעבד מזון עד לתערובת דומה חול גס. דופק בחמאה. לחץ על תערובת האגוז באופן שווה לתוך החלק התחתון של מחבת springform 10 אינץ ואופים עד שנקבע, כ 15 דקות. שים בצד כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
ממיסים את השוקולד עם הקרם במיקרוגל, ערבוב כל 30 שניות, עד חלקה, ולאחר מכן להפיץ את השוקולד על הקרום. להקפיא את הקרום בעת ביצוע המילוי.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1
לטאטא את החלב, ביצים, סוכר ממתקים, קורנפלור, ומלח בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד רותחים. המשך לבשל עד עקביות של מיונז, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
להקציף בגבינת שמנת, חמאת בוטנים, וניל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מורחים באופן שווה על פני השוקולד ומקררים עד קר או לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
5
לציפוי:להמס את השוקולד במיקרוגל, ערבוב כל 30 שניות, עד חלקה; מגניב מעט. מקציפים את השמנת עם הסוכר של הממתקים עד שהוא מחזיק פסגות נוקשה מעט. מערבבים כפית גדולה של השמנת לתוך השוקולד ולאחר מכן לקפל את כל השוקולד לתוך השמנת.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
6
הסר את העוגה מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מורחים את ציפוי הקרם על העוגה עם מרית אופסט. מקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט