עוגת חמאת פרג תפוזים עם סלט הדר
והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 522 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לך סלט הדר, סודה לשתיה, גרידת תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט הדר עם רוטב פרג תפוז, עוגת הדרים פרג, ו עוגת פרג הדר פופס (מתכונים דומים).
הוראות
שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ', הקשה על עודף קמח; להפריש. לנפות יחד הראשון 3 מרכיבים. מערבבים במלח כשר, ומניחים בצד.
קרם חמאה, 2 כוסות סוכר, גרידה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית.
מוסיפים פרג ומערבבים היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, עוצרים כדי לגרד את הקערה.
מערבבים חלב חמאה, מיץ תפוזים 1/2 כוס, ווניל בקערה קטנה.
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חמאה לסירוגין לתערובת חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח ומכים במהירות נמוכה לאחר כל תוספת.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה, ואופים ב 325 במשך 55 דקות או עד עץ לבחור מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו מגניב על מתלה חוט 20 דקות; להסיר מחבת, ולתת מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
שלב הנותרים 1/4 כוס סוכר עם הנותרים 1/4 כוס מיץ תפוזים בסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ומבשלים 5 דקות או עד סירופ.
מניחים עוגה על צלחת הגשה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מגישים עם סלט הדר, ומקשטים, אם תרצה.
מוציאים ביצים מהמקרר, ומניחים בקערה במשך 30 דקות.