והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 522 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לך סלט הדר, סודה לשתיה, גרידת תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט הדר עם רוטב פרג תפוז, עוגת הדרים פרג, ו עוגת פרג הדר פופס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ', הקשה על עודף קמח; להפריש. לנפות יחד הראשון 3 מרכיבים. מערבבים במלח כשר, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
קרם חמאה, 2 כוסות סוכר, גרידה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים פרג ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
5
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, עוצרים כדי לגרד את הקערה.