קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת חמוציות

עוגת חמוציות
אם יש לך חמאת קרום, חמוציות, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. מתכונים דומים: תערובת האגוזים המתובלת של פראן, האורז המטוגן של פראן, ו העוף של דודה פראן.

הוראות

1
מיון חמוציות (להפשיר אם קפוא) ולהשליך כל כי הם רכים או מפונקים. לשטוף ולנקז פירות יער, ואז להפיץ על מגבות. לטפוח בעדינות עם מגבות יותר להתייבש במהירות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, לשלב מיץ תפוזים וג ' לי. מערבבים, מועכים ג ' לי עד שהוא נמס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להוסיף סוכר. מערבבים עד סירופ מתחיל להריח מעט קרמל מטפטף לאט מכף, על 7 דקות. מיד להסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את החמוציות ומערבבים את המעיל בסירופ.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5
להחזיר מחבת לחום נמוך ומערבבים בעדינות עד חמוציות חמות באופן שווה וכבר לא טעם גלם, 3 עד 4 דקות (כמה פירות יער עשוי פופ).
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר מהחום ולתת לעמוד עד סירופ הוא מגניב מספיק כדי מעיל פירות יער באופן שווה, על 20 דקות, ערבוב מדי פעם. לאחר מכן לגרד תערובת ברי לתוך הקרום אפוי, mounding פירות.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
7
חותם שוקולד בשקית מקפיא פלסטיק zip-lock קטנה (ללא קפלים).
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
8
לחמם במיקרוגל ב 50% כוח רק עד שוקולד מתרכך, על 2 דקות. ללוש שוקולד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
9
עם שיפוד דק, לנקב חור 1 בפינה של התיק. לסחוט שוקולד על טארט בקווי זיגזג בסדר. צמרמורת עד זיגוג שוקולד וג ' לי הם המשרד, לפחות 30 דקות או עד 1 יום. אם עושים קדימה, לכסות כאשר ג ' לי מוגדר. כדי לשרת, להסיר כיסוי מסגרת פאן.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
חתוך את הטארט לחתיכות.