עוגת חמוציות
אם יש לך חמאת קרום, חמוציות, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. מתכונים דומים: תערובת האגוזים המתובלת של פראן, האורז המטוגן של פראן, ו העוף של דודה פראן.
הוראות
מיון חמוציות (להפשיר אם קפוא) ולהשליך כל כי הם רכים או מפונקים. לשטוף ולנקז פירות יער, ואז להפיץ על מגבות. לטפוח בעדינות עם מגבות יותר להתייבש במהירות.
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, לשלב מיץ תפוזים וג ' לי. מערבבים, מועכים ג ' לי עד שהוא נמס, על 3 דקות.
להוסיף סוכר. מערבבים עד סירופ מתחיל להריח מעט קרמל מטפטף לאט מכף, על 7 דקות. מיד להסיר את המחבת מהחום.
מוסיפים את החמוציות ומערבבים את המעיל בסירופ.
להחזיר מחבת לחום נמוך ומערבבים בעדינות עד חמוציות חמות באופן שווה וכבר לא טעם גלם, 3 עד 4 דקות (כמה פירות יער עשוי פופ).
הסר מהחום ולתת לעמוד עד סירופ הוא מגניב מספיק כדי מעיל פירות יער באופן שווה, על 20 דקות, ערבוב מדי פעם. לאחר מכן לגרד תערובת ברי לתוך הקרום אפוי, mounding פירות.
חותם שוקולד בשקית מקפיא פלסטיק zip-lock קטנה (ללא קפלים).
לחמם במיקרוגל ב 50% כוח רק עד שוקולד מתרכך, על 2 דקות. ללוש שוקולד עד חלקה.
עם שיפוד דק, לנקב חור 1 בפינה של התיק. לסחוט שוקולד על טארט בקווי זיגזג בסדר. צמרמורת עד זיגוג שוקולד וג ' לי הם המשרד, לפחות 30 דקות או עד 1 יום. אם עושים קדימה, לכסות כאשר ג ' לי מוגדר. כדי לשרת, להסיר כיסוי מסגרת פאן.