עוגת חמוציות הפוכה
עוגת חמוציות הפוכה לוקחת בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 2804 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, חלב, אבקת אפייה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו קינוח יקר. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. עוגת חמוציות הפוכה, עוגת חמוציות הפוכה, ו עוגת חמוציות הפוכה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
חמאה 9 אינץ 'מחבת עוגה: בנדיבות חמאה התחתון הצדדים של מחבת עוגה בקוטר 9 אינץ'.
הפוך ציפוי קרמל עם סוכר חום וחמאה: בסיר קטן, מניחים את 1/4 כוס חמאה ואת 3/4 כוסות סוכר חום ארוז. על חום בינוני גבוה, מערבבים את הסוכר כשהחמאה נמסה. לאחר החמאה נמסה מעורבב היטב עם הסוכר, להפסיק לערבב ולתת התערובת להתבשל במשך 15 שניות בערך.
יוצקים תערובת סוכר חום לתוך מחבת עוגה העליון עם חמוציות:
יוצקים את תערובת חמאת הסוכר החומה לתוך מחבת העוגה מוכן.
מורחים את חמוציות על גבי תערובת חמאת סוכר.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, קינמון, זנגביל, ציפורן: מחממים תנור ל 177°. בקערה בינונית לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, קינמון, זנגביל הקרקע, וציפורן הקרקע.
מקציפים חמאה, מוסיפים סוכר, מוסיפים ביצים, מערבבים בקערה נפרדת, משתמשים במערבל חשמלי כדי להכות את החמאה עד האור.
מוסיפים את הסוכר ומכים יחד את הסוכר והחמאה עד רכות.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת. מערבבים את גרידת התפוז.
חלופה הוספת תערובת קמח חמוץ שמנת חמוצה, ולאחר מכן להוסיף חלב:
מערבבים שליש המרכיבים היבשים לתוך התערובת. הכה במחצית השמנת החמוצה.
מערבבים בשליש נוסף של החומרים היבשים.
מערבבים את השמנת החמוצה הנותרת. הכה את שאר החומרים יבשים ולאחר מכן את החלב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת עוגה ואופים:
יוצקים את הבלילה על חמוציות במחבת העוגה, להחליק את פני השטח.
מניחים בתנור שחומם מראש ומורידים את החום מ 177° ל325.
אופים עד בודק יוצא עם רק כמה פירורים לחים, ולחץ על פני השטח קופץ בחזרה, 55 דקות עד שעה.
עוגה מגניבה במחבת, להפעיל סכין סביב קצה, להתהפך על צלחת הגשה: עוגה מגניב במחבת על מתלה במשך 10 דקות.
תריץ סכין קהה מסביב לקצה הפנימי של תבנית העוגה כדי לשחרר את העוגה מצדי המחבת. ואז להפוך את העוגה על מגש.