עוגת חמוציות עם אגס הפוך
עוגת חמוציות עם אגס הפוך היא ... צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא מיץ לימון, מלח, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חמוציות & אגס הפוך עוגה, עוגת אגס-חמוציות הפוכה, ו אגס חמוציות הפוך עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F. לזרוק את האגסים, אגוז מוסקט וחצי מיץ לימון יחד בקערה.
ממיסים את החמאה עם מיץ הלימון שנותר, המלח ו -3 כפות מים במחבת 10 אינץ ' כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים את הסוכר למחבת ומערבבים לשלב. לבשל את התערובת מבלי לערבב, לתת לו קצף בועה; החמאה תיפרד, וזה בסדר. צפה בתערובת בזהירות בזמן שהוא מבשל כי ברגע שהמים מתאדים והסוכר מתחיל לשנות צבע, דברים קורים במהירות. כאשר הוא הופך את הצבע של סוכר חום בהיר, על 10 דקות, להסיר אותו מהחום. מערבבים בוניל.
להיזהר לא לשרוף את עצמך, מפזרים חמוציות וג ' ינג ' ר לתוך הקרמל. סדר את האגסים במחבת עגול למטה במעגלים קונצנטריים יפה ככל שאתה יכול, מתאים אגסים רבים ככל האפשר.
להחזיר את המחבת למבער מעל חום בינוני ומבשלים עד האגסים מתחילים לרכך כאשר אתה לתקוע אותם עם סכין, 10 עד 15 דקות.
בעוד האגסים שלך לבשל, לגלגל את קרום העוגה שלך על משטח קמח מאובק למעגל 11 אינץ'. מכסים את הקרום בניילון נצמד ומקררים עד שמוכנים לשימוש.
מניחים את הקרום על האגסים, תוחבים אותו סביב קצה המחבת עם כף עץ.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ומוצק למגע, כ -30 דקות.
אפשר טארט להתקרר עד שאתה יכול להתמודד עם זה, על 10 דקות. שים צלחת על גבי טארט באמצעות כריות אטומות חום ולהפוך אותו כך האגסים הם על גבי. פורסים ומגישים חמים עם קרם פרש, אם משתמשים.
שלב את הקמח, הסוכר, המלח והחמאה במעבד מזון ודופק עד החמאה מופצת באופן שווה אבל עדיין גלוי בחתיכות. בעוד פועם, להוסיף את מי הקרח 1 כף בכל פעם עד הבצק הוא רק רטוב מספיק כדי להחזיק יחד כאשר צבט בין האצבעות. להפוך את הבצק החוצה על פיסת פלסטיק לעטוף, טופס לתוך דיסק ומקרר במשך 30 דקות או עד 24 שעות.