עוגת חמוציות עם אגס הפוך היא ... צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא מיץ לימון, מלח, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חמוציות & אגס הפוך עוגה, עוגת אגס-חמוציות הפוכה, ו אגס חמוציות הפוך עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F. לזרוק את האגסים, אגוז מוסקט וחצי מיץ לימון יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
ממיסים את החמאה עם מיץ הלימון שנותר, המלח ו -3 כפות מים במחבת 10 אינץ ' כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים את הסוכר למחבת ומערבבים לשלב. לבשל את התערובת מבלי לערבב, לתת לו קצף בועה; החמאה תיפרד, וזה בסדר. צפה בתערובת בזהירות בזמן שהוא מבשל כי ברגע שהמים מתאדים והסוכר מתחיל לשנות צבע, דברים קורים במהירות. כאשר הוא הופך את הצבע של סוכר חום בהיר, על 10 דקות, להסיר אותו מהחום. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהיר
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להיזהר לא לשרוף את עצמך, מפזרים חמוציות וג ' ינג ' ר לתוך הקרמל. סדר את האגסים במחבת עגול למטה במעגלים קונצנטריים יפה ככל שאתה יכול, מתאים אגסים רבים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להחזיר את המחבת למבער מעל חום בינוני ומבשלים עד האגסים מתחילים לרכך כאשר אתה לתקוע אותם עם סכין, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
רול פירות צהוב אחד
6
בעוד האגסים שלך לבשל, לגלגל את קרום העוגה שלך על משטח קמח מאובק למעגל 11 אינץ'. מכסים את הקרום בניילון נצמד ומקררים עד שמוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חצאי אגסים בסירופ
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מניחים את הקרום על האגסים, תוחבים אותו סביב קצה המחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ומוצק למגע, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
אפשר טארט להתקרר עד שאתה יכול להתמודד עם זה, על 10 דקות. שים צלחת על גבי טארט באמצעות כריות אטומות חום ולהפוך אותו כך האגסים הם על גבי. פורסים ומגישים חמים עם קרם פרש, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
חצאי אגסים בסירופ
10
שלב את הקמח, הסוכר, המלח והחמאה במעבד מזון ודופק עד החמאה מופצת באופן שווה אבל עדיין גלוי בחתיכות. בעוד פועם, להוסיף את מי הקרח 1 כף בכל פעם עד הבצק הוא רק רטוב מספיק כדי להחזיק יחד כאשר צבט בין האצבעות. להפוך את הבצק החוצה על פיסת פלסטיק לעטוף, טופס לתוך דיסק ומקרר במשך 30 דקות או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה