עוגת חמוציות עם אגס הפוך היא ... צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא מיץ לימון, מלח, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חמוציות & אגס הפוך עוגה, עוגת אגס-חמוציות הפוכה, ו אגס חמוציות הפוך עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F. לזרוק את האגסים, אגוז מוסקט וחצי מיץ לימון יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ממיסים את החמאה עם מיץ הלימון שנותר, המלח ו -3 כפות מים במחבת 10 אינץ ' כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים את הסוכר למחבת ומערבבים לשלב. לבשל את התערובת מבלי לערבב, לתת לו קצף בועה; החמאה תיפרד, וזה בסדר. צפה בתערובת בזהירות בזמן שהוא מבשל כי ברגע שהמים מתאדים והסוכר מתחיל לשנות צבע, דברים קורים במהירות. כאשר הוא הופך את הצבע של סוכר חום בהיר, על 10 דקות, להסיר אותו מהחום. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהיר
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
להיזהר לא לשרוף את עצמך, מפזרים חמוציות וג ' ינג ' ר לתוך הקרמל. סדר את האגסים במחבת עגול למטה במעגלים קונצנטריים יפה ככל שאתה יכול, מתאים אגסים רבים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
להחזיר את המחבת למבער מעל חום בינוני ומבשלים עד האגסים מתחילים לרכך כאשר אתה לתקוע אותם עם סכין, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
רול פירות צהוב אחד
6
בעוד האגסים שלך לבשל, לגלגל את קרום העוגה שלך על משטח קמח מאובק למעגל 11 אינץ'. מכסים את הקרום בניילון נצמד ומקררים עד שמוכנים לשימוש.
מניחים את הקרום על האגסים, תוחבים אותו סביב קצה המחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ומוצק למגע, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אפשר טארט להתקרר עד שאתה יכול להתמודד עם זה, על 10 דקות. שים צלחת על גבי טארט באמצעות כריות אטומות חום ולהפוך אותו כך האגסים הם על גבי. פורסים ומגישים חמים עם קרם פרש, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
חצאי אגסים בסירופ
10
שלב את הקמח, הסוכר, המלח והחמאה במעבד מזון ודופק עד החמאה מופצת באופן שווה אבל עדיין גלוי בחתיכות. בעוד פועם, להוסיף את מי הקרח 1 כף בכל פעם עד הבצק הוא רק רטוב מספיק כדי להחזיק יחד כאשר צבט בין האצבעות. להפוך את הבצק החוצה על פיסת פלסטיק לעטוף, טופס לתוך דיסק ומקרר במשך 30 דקות או עד 24 שעות.