קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת חמוציות עם אגס הפוך

עוגת חמוציות עם אגס הפוך
עוגת חמוציות עם אגס הפוך היא ... צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא מיץ לימון, מלח, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חמוציות & אגס הפוך עוגה, עוגת אגס-חמוציות הפוכה, ו אגס חמוציות הפוך עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F. לזרוק את האגסים, אגוז מוסקט וחצי מיץ לימון יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
ממיסים את החמאה עם מיץ הלימון שנותר, המלח ו -3 כפות מים במחבת 10 אינץ ' כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מפזרים את הסוכר למחבת ומערבבים לשלב. לבשל את התערובת מבלי לערבב, לתת לו קצף בועה; החמאה תיפרד, וזה בסדר. צפה בתערובת בזהירות בזמן שהוא מבשל כי ברגע שהמים מתאדים והסוכר מתחיל לשנות צבע, דברים קורים במהירות. כאשר הוא הופך את הצבע של סוכר חום בהיר, על 10 דקות, להסיר אותו מהחום. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
להיזהר לא לשרוף את עצמך, מפזרים חמוציות וג ' ינג ' ר לתוך הקרמל. סדר את האגסים במחבת עגול למטה במעגלים קונצנטריים יפה ככל שאתה יכול, מתאים אגסים רבים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
להחזיר את המחבת למבער מעל חום בינוני ומבשלים עד האגסים מתחילים לרכך כאשר אתה לתקוע אותם עם סכין, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
בעוד האגסים שלך לבשל, לגלגל את קרום העוגה שלך על משטח קמח מאובק למעגל 11 אינץ'. מכסים את הקרום בניילון נצמד ומקררים עד שמוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
מניחים את הקרום על האגסים, תוחבים אותו סביב קצה המחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ומוצק למגע, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
אפשר טארט להתקרר עד שאתה יכול להתמודד עם זה, על 10 דקות. שים צלחת על גבי טארט באמצעות כריות אטומות חום ולהפוך אותו כך האגסים הם על גבי. פורסים ומגישים חמים עם קרם פרש, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
10
שלב את הקמח, הסוכר, המלח והחמאה במעבד מזון ודופק עד החמאה מופצת באופן שווה אבל עדיין גלוי בחתיכות. בעוד פועם, להוסיף את מי הקרח 1 כף בכל פעם עד הבצק הוא רק רטוב מספיק כדי להחזיק יחד כאשר צבט בין האצבעות. להפוך את הבצק החוצה על פיסת פלסטיק לעטוף, טופס לתוך דיסק ומקרר במשך 30 דקות או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות