עוגת חמוציות-תפוז
עוגת חמוציות-תפוז דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם תמצית vanillan, חמוציות, עוגה פאונד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. מתכונים דומים: עוגת אוכמניות כתומה, עוגת חמוציות-תפוז, ו עוגת חמוציות-תפוז.
הוראות
כדי להכין חמוציות, לשלב סוכר 3/4 כוס, מיץ תפוזים, Grand Marnier בסיר בינוני על חום בינוני גבוה; לבשל 3 דקות עד הסוכר מתמוסס, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים חמוציות למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 8 דקות או עד חמוציות פופ. תערובת כפית לתוך קערה; כיסוי וצינה.
כדי להכין קרם מאפה, לשלב 1/2 כוס סוכר קורנפלור בסיר בינוני, כבד על חום בינוני. בהדרגה להוסיף חלב למחבת, ערבוב עם מקצף עד מעורבב; להביא לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. בהדרגה להוסיף חצי תערובת חלב חם לביצים, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להחזיר תערובת חלב למחבת; לבשל מעל חום בינוני 1 דקה או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים וניל ומלח.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח עד custard מתקרר לטמפרטורת החדר( כ -25 דקות), ערבוב מדי פעם.
מסדרים חצי קוביות עוגה בתחתית צלחת זוטות 2 ליטר. כפית 1 1/2 כוסות תערובת חמוציות על עוגה; למעלה עם 1/2 כוסות קרם מאפה. חזור על שכבות.
מקשטים בקליפה. מכסים בחופשיות בניילון נצמד, ומקררים לפחות 4 שעות.