עוגת חתונה לבנה עם מילוי פטל
עוגת חתונה לבנה עם מילוי פטל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. והוא יספק כ 72 מנות. מנה אחת מכילה 676 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חתונה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם וניל, קיצור, תערובת עוגת בטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת חתונה לבנה עם מילוי פטל, עוגות עוגת חתונה שקדים עם מילוי פטל, ו עוגת חתונה קלאסית עם מילוי פטל וזיגוג חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. בנדיבות גריז תחתית וצדדים של כל מחבת עוגה מרובעת עם קיצור מוצק.
מפזרים קמח למחבתות מעיל; ברז כדי להסיר עודף קמח.
כדי להפוך את הבלילה עבור מחבתות 6 ו 8 אינץ', בקערה גדולה, לנצח 2 תיבות עוגה לערבב, 2 1/2 כוסות מים, 2/3 כוס שמן 6 חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מורחים 2 1/4 הבלילה כוסות במחבת 6 אינץ 'ו 4 1/4 הבלילה כוסות במחבת 8 אינץ'. מכסים את הבלילה שנותרה בניילון נצמד; מקררים.
מניחים את שני המחבתות על 3 סנטימטרים זה מזה על מתלה תנור באמצע בתנור.
אופים עוגה 6 אינץ '40 עד 45 דקות ועוגה 8 אינץ' 45 עד 50 דקות. העוגה נעשית כאשר קיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי קירור 15 דקות.
הסר עוגות מחבתות; למקם את הצדדים העליון על מדפי קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
כדי להפוך את הבלילה למחבת 12 אינץ', בקערה גדולה, לנצח 2 תיבות עוגה לערבב, 2 1/2 כוסות מים, 2/3 כוס שמן 6 חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
הוסף הבלילה להפריש במקרר; מערבבים לשלב.
מורחים 9 כוסות הבלילה באופן שווה במחבת.
אופים עוגה 12 אינץ ' 50 עד 60 דקות. העוגה נעשית כאשר קיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה קירור 25 דקות.
הסר עוגה מן פאן; מקום למעלה בצד על מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
כל שכבה מורכבת מ 2 שכבות של עוגה. כדי להפוך עוד שכבה 6 ו 8 אינץ', לשטוף ולייבש את שני המחבתות. הכן מחבתות שוב כפי שהורה בשלב
אופים וקריר כמו בימוי בשלב
לשטוף ולייבש מחבת עוגה 12 אינץ'. הכן מחבת שוב לפי ההוראות בצעד
עבור שכבה שנייה, לעשות הבלילה, למלא מחבת, אופים וקריר כמו בימוי בשלבים 4 ו
כדי להכין ציפוי, בקערה גדולה, מערבבים יחד 8 כוסות אבקת סוכר 1 כף אבקת מרנג. עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה, לנצח 1 קיצור כוס, 1/2 כוס חלב, 2 כפיות וניל 1 כפית תמצית שקדים; להכות על מהירות בינונית עד חלקה.
להוסיף חלב נוסף, 1 כף בכל פעם, כדי להפוך את העקביות להפיץ ציפוי.
מעבירים ציפוי לקערה גדולה אחרת; מכסים בניילון נצמד. הפוך ציפוי לפי ההוראות 3 פעמים נוספות.
כדי להרכיב עוגה, עם סכין משונן, לחתוך את הקרום העליון כיפת של כל שכבת עוגה כדי ליצור משטח שטוח. בזהירות לצחצח פירורים מעוגות.
מניחים על 1 כף ציפוי על מגש הגשה שבו שכבת העוגה הראשונה ימוקם כדי למנוע מהעוגה להחליק על מגש.
מקום 1 (12 אינץ') שכבה, בצד לחתוך, על מגש.
מניחים קצה לקשט עגול גדול בתיק לקשט; למלא עם ציפוי. צינור סביב קצה העליון בתוך שכבת העוגה, ויצרו גבול ציפוי עבה על 3/4 אינץ ' גבוה.
מורחים 1 מילוי פטל כוס מעל העוגה בתוך הגבול ציפוי. למעלה עם שכבה שנייה 12 אינץ עוגה, לחתוך את הצד למטה.
עבור שכבות 6 ו 8 אינץ', לעשות קרטון מרובע למקם שכבות עוגה על ידי הנחת תחתית של מחבתות עוגה על קרטון; עקבות סביב קצה פאן.
לגזור עם מספריים. עבור שכבת 6 אינץ', מניחים כמות קטנה של ציפוי על מרכז כיכר קרטון להחזיק עוגה במקום.
מניחים שכבת עוגה 6 אינץ', בצד לחתוך, על קרטון. צינור גבול ציפוי סביב הקצה העליון של העוגה.
מורחים 1/4 כוס פטל מילוי מעל העוגה בתוך הגבול. למעלה עם הנותרים שכבת עוגה 6 אינץ', לחתוך את הצד למטה. חזור על שכבת 8 אינץ', באמצעות מרובע קרטון 8 אינץ', הן שכבות עוגה 8 אינץ ' ו מילוי פטל 1/2 כוס.
כדי פרוסט 6 ו 8 אינץ ' רובד, מערבבים זיגוג. באמצעות מרית גדולה, בזהירות להפיץ שכבה דקה של ציפוי על פני הצדדים של עוגות, ולאחר מכן מעל צמרות. השתמש מרית לדחוף ציפוי, לעולם לא מאפשר מרית לגעת עוגה. (מטרת טכניקה זו היא לאטום את הפירורים כדי להפוך את ציפוי העוגה קל יותר.) להחיל שכבה עבה שנייה של ציפוי לצדדים וחולצות של עוגות, מתפשט עד חלקה.
עבור עוגה מוערמת שבו שכבות ממוקמות ישירות על גבי אחד את השני, כל שכבה תצטרך להיות נתמך על ידי כמה מוטות פילה. כדי לסמן היכן למקם שכבת 8 אינץ 'על גבי שכבת 12 אינץ', מחבת עוגה 8 אינץ 'במרכז, התהפך, על גבי שכבת 12 אינץ' ולחץ בעדינות כדי להפוך את החותם; להסיר פאן. הכנס מוט פילה 1 למרכז של שכבת 12 אינץ', ישר למגש. סמן מוט עם גובה מדויק של שכבת; הסר רוד.
חותכים 7 מוטות יותר באורך מסומן. הכנס מוטות לתוך עוגה 12 אינץ', ריווח שווה 1 1/2 אינץ 'זה מזה בתוך מתווה מוטבע על שכבת 12 אינץ'.
מקום שכבת 8 אינץ 'על גבי שכבת 12 אינץ'.
סמן שכבת 8 אינץ 'עם חותם של מחבת עוגה 6 אינץ'; הסר מחבת.
חותכים ומוסיפים מוטות 8 פינים עבור שכבת 8 אינץ ' כפי שהורה בשלב 1
Top 8 אינץ שכבת עם 6 אינץ ' רובד.
השתמש הנותרים ציפוי לקשט עוגה לפי הצורך.
הוסף פרחי הדובדבן המלכותיים.