עוגת טבור מטושטשת אני
צריך קינוח נטול לקטוז? עוגת טבור מטושטשת אני יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 644 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוזי פקאן, ביצים, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת טבור מטושטשת אני, עוגת טבור מטושטשת, ו שייק טבור מטושטש.
הוראות
במיכל זכוכית, לשלב אפרסקים, שנאפס, סוכר ומיץ תפוזים. מכסים ומקררים במשך 24 שעות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'.
מסננים אפרסקים ושומרים את הנוזל. קוצצים את האפרסקים.
בקערה גדולה, לשלב תערובת עוגה, תערובת פודינג, ביצים, שמן ו 1/2 כוס נוזל מן האפרסקים.
מערבבים היטב. מערבבים 1 אפרסקים קצוצים כוס 1 כוס פקאן קצוץ.
מערבבים היטב ויוצקים לתוך מחבת 10 אינץ'.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 עד 60 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.
בקערה קטנה, לשלב 1/4 כוס נוזלי מן האפרסקים עם 1 1/2 כוסות סוכר ממתקים.
מערבבים היטב טפטוף על עוגה.