פשטידת טמל היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 668 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, תירסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: פשטידת עוף מבושלת איטית., עוגת טמלה, ו עוגת טמלה.
הוראות
1
חום 3 כפות שמן בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן, אז בקר חום ב 4 קבוצות, ערבוב מדי פעם, כ 4 דקות לכל אצווה, העברת עם כפית מחוררת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
בקר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
סיר
2
להוסיף שמן כף הנותרים לסיר בצל sauté ו jalapeños על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד בצל מתרכך, על 4 דקות. להפחית את החום עד בינוני, ולאחר מכן להוסיף שום, אבקת קקאו, מלח, ותבלינים ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. להחזיר בשר בקר לסיר עם כל מיצים שהצטברו בקערה ומערבבים עגבניות, תירס, ומים. צ ' ילי מבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא מאוד רך, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
עגבנייה
שום
תבלינים
פלפל צ ' ילי
בצל
מים
בקר
תירס
בשר
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
3
מסירים מחום ומערבבים בשעועית, זיתים, כוסברה ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברה
זיתים
שעועית
מלח
4
להעביר צ ' ילי לתבנית אפייה 3 ליטר רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לטאטא יחד קמח, קמח תירס, גבינה, סוכר, אבקת אפייה, מלח, כמון, כוסברה, ו jalapeño בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
עלי וגבעולי כוסברה
קמח תירס
גבינה
כמון
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מקציפים יחד חלב, חמאה וביצה בקערה קטנה, ואז מערבבים לתוך תערובת קמח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
זרוק את הבלילה על ידי כפות גדולות (אודות
5
מעל צ ' ילי, מרווחים אותם באופן שווה, ואופים באמצע תנור 10 דקות. להפחית את הטמפרטורה עד 177° ואופים עוגה עד ציפוי מבושל דרך, כ 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
* צ ' ילי יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הנהר הרוסי דלואך פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.