יוגורט המתכון ו גרנולה טריפל מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. והוא יספק כ 4 מנות. יש קינוח זה 711 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זרעי פשתן טחון, מלח, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת יוגורט תות, עוגת שוקולד בראוני ויוגורט, ו עוגת תפוחים יוגורט מיני טרייפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערת טרייפל קטנה, שכבה את הפרי, גרנולה ויוגורט בשתי שכבות, החל מפירות בתחתית ואז גרנולה ואחריו יוגורט. צ ' יל במשך רבע שעה או עד כמה שעות, ולאחר מכן לשרת או לקינוח או לארוחת בוקר.;
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקינמון, זנגביל, 1/4 כפית מלח, דבש, שמן, סירופ מייפל, מים, וניל יחד.
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
מורחים את הגרנולה על תבנית אפייה מרופדת בקלף ואופים עד יבש ופריך, אבל עדיין לא השחמה, 30 עד 35 דקות, ערבוב פעם או פעמיים. אפשר להתקרר לחלוטין לפני אחסון במיכל אטום.