קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

עוגת יוגורט צרפתי

עוגת יוגורט צרפתי
עוגת יוגורט צרפתית היא צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, תמצית ונילן, יוגורט יווני עם חלב מלא ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת יוגורט צרפתי, עוגת יוגורט צרפתי כתום עם זיגוג ריבה, ו פרנץ ' טוסט יוגורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. מעיל תקן (8 1/2x4 1/4") כיכר פאן עם ריסוס nonstick vegetableoil. אבק עם קמח; לנצל את עודף.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
לטאטא 1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, 2 כפית אבקת ייצור, ו 3/4 כפית מלח כשר בקערה בינונית. באמצעות האצבעות שלך, לשפשף 1 כוססוגר עם 1 כף lemonzest מגורד דק בקערה גדולה עד הסוכר הוא לח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הוסף 3/4 כוס חלב מלא יוגורט יווני, 1/2 כוס שמן צמחי, 2 ביצים גדולות, ו1 / 2 כפית תמצית וניל; להקציף להתמזג. מרכיבים יבשים Foldin רק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
יוגורט יוונייוגורט יווני
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים batterinto מחבת מוכנה; החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים untiltop של העוגה הוא חום זהוב ו testerinserted למרכז יוצא נקי, 50-55minutes.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה תיל במשך 15 דקות. הפוך על מתלה; תן מגניב באופן פשוט. לעשות קדימה: ניתן לעשות 3 daysahead. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף