קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

עוגת יוגורט צרפתי

עוגת יוגורט צרפתי
עוגת יוגורט צרפתית היא צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, תמצית ונילן, יוגורט יווני עם חלב מלא ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת יוגורט צרפתי, עוגת יוגורט צרפתי כתום עם זיגוג ריבה, ו פרנץ ' טוסט יוגורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. מעיל תקן (8 1/2x4 1/4") כיכר פאן עם ריסוס nonstick vegetableoil. אבק עם קמח; לנצל את עודף.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא 1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, 2 כפית אבקת ייצור, ו 3/4 כפית מלח כשר בקערה בינונית. באמצעות האצבעות שלך, לשפשף 1 כוססוגר עם 1 כף lemonzest מגורד דק בקערה גדולה עד הסוכר הוא לח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הוסף 3/4 כוס חלב מלא יוגורט יווני, 1/2 כוס שמן צמחי, 2 ביצים גדולות, ו1 / 2 כפית תמצית וניל; להקציף להתמזג. מרכיבים יבשים Foldin רק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
יוגורט יוונייוגורט יווני
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
יוצקים batterinto מחבת מוכנה; החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים untiltop של העוגה הוא חום זהוב ו testerinserted למרכז יוצא נקי, 50-55minutes.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה תיל במשך 15 דקות. הפוך על מתלה; תן מגניב באופן פשוט. לעשות קדימה: ניתן לעשות 3 daysahead. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי