קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

עוגת יוגורט צרפתי

עוגת יוגורט צרפתי
עוגת יוגורט צרפתית היא צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, תמצית ונילן, יוגורט יווני עם חלב מלא ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת יוגורט צרפתי, עוגת יוגורט צרפתי כתום עם זיגוג ריבה, ו פרנץ ' טוסט יוגורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. מעיל תקן (8 1/2x4 1/4") כיכר פאן עם ריסוס nonstick vegetableoil. אבק עם קמח; לנצל את עודף.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לטאטא 1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, 2 כפית אבקת ייצור, ו 3/4 כפית מלח כשר בקערה בינונית. באמצעות האצבעות שלך, לשפשף 1 כוססוגר עם 1 כף lemonzest מגורד דק בקערה גדולה עד הסוכר הוא לח.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הוסף 3/4 כוס חלב מלא יוגורט יווני, 1/2 כוס שמן צמחי, 2 ביצים גדולות, ו1 / 2 כפית תמצית וניל; להקציף להתמזג. מרכיבים יבשים Foldin רק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
יוגורט יוונייוגורט יווני
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
יוצקים batterinto מחבת מוכנה; החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים untiltop של העוגה הוא חום זהוב ו testerinserted למרכז יוצא נקי, 50-55minutes.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה תיל במשך 15 דקות. הפוך על מתלה; תן מגניב באופן פשוט. לעשות קדימה: ניתן לעשות 3 daysahead. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'