סטייק עין-צלעות צרוב עם Béarnaise (Entrecôte Béarnaise)
אם $1.66 למנה נופל בתקציב שלך, סטייק צלע צרוב עם Béarnaise (Entrecôte Béarnaise) עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 403 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן כל אחד. לך לחנות ותביא מיץ לימון, חומץ יין לבן, שאלוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. נסו סטייק צלע-עין עם ברנז, סטייק חברה עם חמאה Bearnaise, ו סטייק ממולא סרטן עם רוטב ברניז (מתכונים דומים).
הוראות
חצי סטייקים לרוחב, ואז לטפוח יבש ומפזרים בכל רחבי עם 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל (סך הכל).
מחממים מחבת כבדה של 12 אינץ ' (לא עמידה) מעל חום בינוני עד חום חם, ואז מוסיפים שמן, מחבת מתערבלת לתחתית המעיל, ומבשלים סטייקים 5 דקות לכל צד עבור מדיום-רייר.
להעביר סטייקים למגש ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 5 דקות.
מרתיחים יין, חומץ, שאלוט, ו 1 כף טרגון בסיר כבד קטן עד הנוזל מצטמצם 2 כפות, ואז מסננים דרך מסננת בסדר רשת להגדיר לתוך קערת מתכת בינונית, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים.
מקציפים חלמונים לתוך תערובת חומץ, ואז להגדיר קערה על מחבת של מים רותחים בקושי ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד חלמונים התעבו מעט (לא לטרוף).
להקציף בחמאה 1 חתיכה בכל פעם, הוספת כל חתיכה לפני הקודם נמס לחלוטין.
הסר מהחום ולהקציף במיץ לימון, הנותרים כף טרגון, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל (או לפי הטעם).
* חלמונים ברוטב לא יהיה מבושל לחלוטין.* Béarnaise יכול להתבצע 20 דקות קדימה ונשמר בקערה, מכוסה, על מים חמים את החום.