עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 58 גרם של שומן, וסך הכל 965 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, סוכר, אבקת אפייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פודינג שוקולד עם קצפת אספרסו, פודינג שוקולד עם קצפת אספרסו, ו אספרסו מוס שוקולד עם שמנת מסקרפונה כתומה (מתכונים דומים).
הוראות
מנפים קמח, אבקת קקאו, 5 כפיות אבקת אספרסו ואבקת אפייה לקערה בינונית.
מניחים חמאה בקערה גדולה; מוסיפים את שניהם סוכרים ומקציפים עד מעורבב היטב.
להקציף ביצים 1 בכל פעם, ואז תמציות וניל ושקדים.
להקציף במרכיבים יבשים. מחלקים את הבלילה בין שישה ספלי קפה 1-כוס avenproof (כ 2/3 כוס בכל). למעלה כל אחד עם 2 כפות שוקולד צ ' יפס. לחץ בעדינות שבבי לתוך הבלילה. מכסים ושומרים ספלים בקירור לפחות 1 שעה ועד 1 יום.
מערבבים קרם, אבקת סוכר ונותר 1 כפית אבקת אספרסו בקערה בינונית; לטאטא עד פסגות טופס. צ ' יל עד 1 שעה.
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 177°.
בואו ספלים עם הבלילה לעמוד בטמפרטורת החדר 5 דקות.
אופים חשופים עד שהעוגות נפוחות וקשוחות ובוחן מוכנס למרכז יוצא עם הבלילה עבה מצורף, כ -30 דקות. עוגות מגניבות 5 דקות. עוגות חמות למעלה עם אספרסו קצפת ומגישים.