עוגת ליטרת שוקולד
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו עוגת ליקר שוקולד צ'יפס עם רוטב ליקר שוקולד-קפה, עוגת שוקולד פאונד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר, ו שוקולד צ'יפס שמנת חמוצה עוגה קילו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F. לרסס מחבת צינור 10 אינץ ' בנדיבות רבה עם קמח הוסיף תרסיס אפייה. שים את זה על דף עוגיות.
מערבבים את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח יחד בקערה ומניחים בצד.לטחון את הסוכר במעבד מזון ולהגדיר aside.In הקערה של מערבל לעמוד עם המשוט המצורף, להכות את החמאה וקיצור עד שמנת. בהדרגה להוסיף את הסוכר ולהמשיך להכות במשך חמש דקות.עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף ביצים אחד בכל פעם, להכות על מהירות נמוכה לאחר כל ביצה מתווספת. כאשר כל הביצים משולבות לתוך הבלילה, לגרד צדדים של הקערה ולהגדיל את מהירות המיקסר בינוני גבוה. הכה על בינוני גבוה במשך כ 5 דקות. מקציפים את הוניל והקפה.עם מיקסר על המהירות הנמוכה ביותר (או ביד), להוסיף את תערובת הקמח ואת חלב חמאה לסירוגין, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח.
מוסיפים את המים ומערבבים עד incorporated.
יוצקים לתוך מחבת הצינור המשומן. החזק את הבלילה עוגה על 4 אינץ ' מעל הדלפק ושחרר אותו כדי להסיר בועות אוויר. הגדר אותו בחזרה על תבנית אפייה ואופים במשך כ 80 דקות או עד בודק עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי.
תן את העוגה מגניב במשך כ 10 דקות במחבת, ולאחר מכן להפוך בזהירות.
תן לעוגה להתקרר לחלוטין, ואז תכין את הציפוי. כדי להפוך את הדובדבן, להמיס את החמאה בקערה גדולה (2 כוס) מיקרוגל בטוח או כוס מדידה. מערבבים את אבקת הקקאו ואבקת סוכר, ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את הקרם, ערבוב עד מבריק וחלק. מערבבים בוניל.
יוצקים מעל העוגה לפני הציפוי מתחיל להגדיר.