עוגת ליין
עוגת ליין עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 925 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.81 דולר למנה. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם סוכר, דובדבנים מסוכרים, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה די טוב. נסו עוגת ליין, עוגת ליין, ו עוגת ליין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות וקמח ארבעה 8 אינץ ' עגול מחבתות עוגה.
קרם 1 כוס חמאה או מרגרינה, 2 כוסות של סוכר לבן, וניל יחד עד אור רכה.
שלב קמח, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת החמאה בשלושה חלקים לסירוגין עם החלב בשני חלקים, מתחילים ומסתיימים בקמח.
מקציפים את החלבונים עד שהם נוקשים. מקפלים בעדינות את החלבונים לבלילה.
מורחים את הבלילה באופן שווה לארבע התבניות המוכנות.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 25 דקות או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי. אפשר לעוגות להתקרר. לאחר מילוי עוגת ליין התפשטות מגניב בין שכבות כפור עם שבע דקות או ציפוי חמאה.
להכנת מילוי עוגת ליין: הכניסו 1/2 כוס מהחמאה או המרגרינה ו 1-1/4 כוסות מהסוכר הלבן לראש הדוד הכפול הרחק מהאש. מקציפים יחד.
מוסיפים חלמונים ומקציפים היטב. מערבבים מים וטעם ברנדי.
מניחים מעל מים רותחים. מבשלים ומערבבים עד להסמכה.
מוסיפים פקאן, צימוקים, דובדבנים וקוקוס. מערבבים מילוי עד שכל החומרים מתאחדים היטב.
מסירים מהאש. אפשר למילוי להתקרר לפני שמורחים בין שכבות עוגה מקוררות.